Download hier uw truck-en buswash brochure!

Laat hier uw gegevens achter om de truck-en buswash brochure te kunnen openen.
Naam(Required)

Een échte eyecatcher

Een welnessprogramma voor vrachtwagens en bussen

 • Weinig onderhoud

  Beproefde riemaandrijving of directe aandrijving aangedreven motoren maken het smeren en olieën van de installatie overbodig. Dit bespaart aanzienlijk op tijd en onderhoud.

 • Gebruiksvriendelijk

  Groot, overzichtelijk en robuust bedieningspaneel, bijzonder intuïtief voor uw gebruiker. Het paneel is zo ontwikkeld om met werkhandschoenen te kunnen bedienen.

 • Veelzijdig

  Deze truckwash kan iedere uitdaging aan, van vrachtwagens tot bussen en is flexibel inzetbaar! Bovendien is de truckwash voorzien van de nodige electronica waarmee u parameters naar wens kunnen worden ingesteld. Bijvoorbeeld de draairichting van de borstels, snelheid, borsteldruk en specifieke wasprogramma's.

 • Modulair

  Onze TB past op uw locatie. Diverse varianten leverbaar. Zowel de hoogte als de lengte zijn aanpasbaar. Dit betekent dat de TB in bijna elke washal past. Ook de uwe!

TSG, uw all-in partner

TSG is uw partner in de totaaloplossing voor professioneel wassen. Naast nieuwbouw voorzien we ook in revisie, service en onderhoud van wasinstallaties. Door gebruik te maken van professionele kwaliteitsproducten en materialen staat een optimaal wasresultaat voorop, zodat u een maximaal resultaat kan behalen.

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • Totale ontzorging

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden die voor uw site nodig zijn: ontwerp, voorbereiding, uitwerking, selectie van de juiste componenten, installatie en projectbegeleiding. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een wasoplossing op maat aan!

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close