"Prijs-kwaliteit was TSG de beste keuze voor ons. Om die reden zou ik anderen ten zeerste aanraden om bij TSG een offerte aan te vragen.”

Alfen biedt alleen maar voordelen

 • Alfen laadpalen zijn Simlock vrij, voorzien van type 2 sockets en een uiterst solide en duurzame behuizing.
 • Bij Alfen is in de dubbele laadpaal de noodzakelijke type B differentieel reeds geïntegreerd.
 • RFID kaartlezer is voorzien ter acceptatie van laadpassen.
 • Het communicatiescherm is reeds voorzien om in de toekomst QR-codes te kunnen displayen voor bijvoorbeeld kaartbetalingen. Het display voorziet in de communicatie met de gebruiker over de status van zijn laadbeurt of de status van de laadpaal. U kan ook uw eigen logo op het display tonen.
 • Alfen laadpalen bieden de optie om zowel 11kW (16A) als 22kW (32A) te laden. De meeste EV’s laden vandaag op maximaal 11kW, dus 16A is in de praktijk voldoende.

Loadbalancing

Elke laadpaal fungeert als master, wanneer 1 laadpaal zou uitvallen blijven de andere werken vanwege het smart charging concept. De beschikbare stroom wordt via het smart charging principe verdeeld over de verschillende laadpalen.

Naast het smart charging principe kan optioneel ook dynamische load balancing voorzien worden. Bij dynamische load balancing wordt dynamisch of continue de aansluiting gemonitord en gekeken welk vermogen er naar de laadpalen gestuurd kan worden.

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja, ik heb een vraag!

"De plaatsing van de laadinfrastructuur verliep conform de afspraken, de offertes waren duidelijk, de timing werd perfect gerespecteerd en de communicatie was uitstekend. Het was een fijne samenwerking."

TSG, uw all-in partner voor uw laadoplossing

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • Van A tot Z

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden: ontwerp, grond-, elektra- en bekabelingswerken, installatie en inbedrijfstelling van de laadpalen, begeleiding bij keuring, plaatsing van aanrijdbeveiliging. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een laadoplossing op maat aan!

TSG maakt ondergronds laden mogelijk voor Parking Turnova

Lees hier meer

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close