Kempower Satellite

Een snellaadsysteem voor elektrische voertuigen voor grote wagenparken. Deze laadpaal is ideaal voor elektrische bussen en snellaadbehoeften voor elektrische personenauto’s. Gelijktijdig en frequent snelladen is eenvoudig met “Kempower Satellite”.

De Kempower Sataellite versies zijn zo ontworpen dat ze op de meeste locaties eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Dankzij hun kleine voetafdruk passen ze ook op laadlocaties met beperkte ruimte. De kabelbeheeroplossing maakt het hanteren van de zware laadkabel moeiteloos en eenvoudig. Kempower Satellites zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk, intuïtief touchscreen en RFID-lezer. De laadsessie is ook te volgen op een mobiele telefoon.

De mobiele EV-lader van Kempower is geschikt voor elektrische auto’s, commerciële elektrische voertuigen, elektrische vrachtwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bussen en off-highway voertuigen.

Het is weerbestendig en geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik. Het enige wat je nodig hebt is je elektrische voertuig en elektriciteit. Sluit de oplader gewoon aan op de muur, wacht een paar minuten voordat de oplader wordt ingeschakeld en de software bijwerkt, dan bent u klaar om op te laden.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close