"Dankzij de goede communicatie werd ik volledig ontzorgd in het project."

Kempower Satelliet

De Kempower satelliet-laadpalen zijn uitermate geschikt voor wie op zoek is naar compacte, schaalbare en gebruiksvriendelijke snelladers.

De satellieten zijn te gebruiken in combinatie met de Kempower Power Unit. Deze Power Unit voorziet de laders van stroom en is beschikbaar met een vermogen van 50 tot 600kW!

Afhankelijk van de huidige en toekomstige behoefte, kan zowel de power unit als het aantal satelliet-laadpunten eenvoudig uitgebreid worden.

De compacte footprint, het unieke kabelmanagementsysteem en de gebruiksvriendelijke user interface in combinatie met de krachtige en dynamische powerunits, zorgen er voor dat deze Kempower combinatie geschikt is voor verschillende toepassingen: van commerciële snellaadpleinen tot het laden op truck-, en busdepots.

All-in-one laadstation

De Kempower Station Charger is een all-in-one, compact en modulair snellaadstation. Met een uitbreidbaar vermogen van 50 tot 400kW en 1 of 2 laadkabels biedt de Station Charger een geschikte oplossing voor iedere locatie. Tot slot kan er een extra, losstaande satelliet aangesloten worden, om het aantal laadpunten uit te breiden.

Kempower mobiele DC-lader

Op zoek naar een compacte, flexibel inzetbare en verplaatsbare snellader?

Dan is de mobiele snellader de ideale oplossing voor het snelladen van alle elektrische voertuigen.

Het is weerbestendig en geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik. Het enige wat je nodig hebt is je elektrische voertuig en een geschikt stopcontact.

Met de mobiele DC-lader kan je één voertuig aan 40kW laden of 2 voertuigen gelijktijdig aan 20kW.

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja, ik heb een vraag!

TSG, uw all-in partner voor uw laadoplossing

  • 24/7 beschikbaar

    De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

  • Van A tot Z

    TSG levert de infrastructurele werkzaamheden: ontwerp, grond-, elektra- en bekabelingswerken, installatie en inbedrijfstelling van de laadpalen, begeleiding bij keuring, plaatsing van aanrijdbeveiliging. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

  • Op maat

    Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een laadoplossing op maat aan!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close