Turn-key oplossingen voor een duurzaam bedrijf

Nu de wereld overgaat op duurzame mobiliteit, wordt gas steeds populairder vanwege de efficiëntie en lage emissies.

TSG is de toegewijde partner bij uitstek om nieuwe vormen van verantwoorde mobiliteit mogelijk te maken. Van locatiebeoordeling en goedkeuringen tot en met de voltooiing van het project en het onderhoud van de faciliteit.

TSG heeft expertise in het installeren en onderhouden van aardgastanks, dispensers en waterstofstations in heel Europa en Afrika, in samenwerking met hoogopgeleide Health, Safety, Security & Environment (HSSE)-compatibele teams. Met onze turn-key oplossingen ondersteunen we bedrijven om hun wagenparken over te schakelen op meer duurzame energie en uiteindelijk hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Waterstof voor schone mobiliteit

De gassen die worden gebruikt bij milieuvriendelijk reizen zijn voortdurend in ontwikkeling en waterstof, ook wel bekend als “H2”, is de nieuwste ontwikkeling. Waterstof heeft een hogere specifieke energie (energie per massa-eenheid) dan conventionele brandstoffen en wordt als milieuvriendelijk beschouwd. TSG loopt voorop op het gebied van waterstoftoepassing in de mobiliteitsindustrie.

TSG Gas biedt kant-en-klare waterstofoplossingen, van dispensers tot regel- en beheersystemen voor een compleet station of een netwerk van stations. TSG Gas is de voorkeurspartner voor het totale projectmanagement inclusief levering van materieel, voorbereidende werken, civiele zaken, inbedrijfstelling en training.

We zijn 24/7 service verlener

  • Voorbereidend werk

    TSG ontwikkelt het initiële concept en stelt een implementatie voor volgens de behoeften van de business en binnen de beperkingen van de site.

  • Implementeer & Installatie

    TSG volgt regelgevende richtlijnen, evenals stedenbouwkundige en milieucodes voor bouw- en locatiebewaking, inclusief levering en inbedrijfstelling.

  • Service & Onderhoud

    TSG biedt uitgebreide services voor veiligheid en naleving, inclusief training van operators en curatieve & preventief onderhoud met wettelijke controle.

Lees meer

Projecten

Projecten
CNG installatie bij Q8 Merksem
CNG installatie bij Q8 Merksem
Bekijk project: CNG installatie bij Q8 Merksem
Distributiecentrum Aldi heropent in Turnhout
Distributiecentrum Aldi heropent in Turnhout
Bekijk project: Distributiecentrum Aldi heropent in Turnhout

TSG Gas oplossingen

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close