Stel uw vraag aan één van onze experts.

De weg naar een duurzaam bedrijf

De wereld verandert naar een duurzame mobiliteit. Gas wordt dan ook steeds populairder vanwege de efficiëntie en lage emissies. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Reken dan op onze turn-key oplossingen voor het tanken van alternatieven zoals CNG, LNG, LPG, biogas en waterstof. TSG Gas biedt u de mogelijkheid om over te schakelen naar een duurzamer wagenpark om zo uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Kortom, TSG en GTC zijn bij uitstek de toegewijde partners om nieuwe vormen van verantwoorde energie mogelijk te maken. Van locatiebeoordeling en goedkeuringen tot en met de voltooiing van het project en het onderhoud van de faciliteit. Met de bundeling van onze expertises en krachten ondersteunen we bedrijven in de overgang naar duurzaamheid.

Ervaar de kracht van TSG en GTC

GTC, voorheen Gasotec, heeft sinds 1995 een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd met focus op duurzaam ondernemen in de propaan- en LPG-branche. Na een overdracht van vader op dochter in 2002, leidt Sophie Verbeke het bedrijf. In 2004 voegde ze nieuwe activiteiten toe, waaronder een 24/7 service, aërosol installaties en bouw/herstelling van gasvrachtwagens. GTC bleef groeien en innoveren en stapte in 2007 in de nieuwe wereld van cryogenie.

TSG, actief  in de uitvoering van diverse LPG-werkzaamheden, variërend van constructie, leiding- en herstellingswerken richtte in 2020, als reactie op de groeiende vraag naar gespecialiseerde diensten, een eigen gasafdeling op.

In 2022 besloten TSG en GTC om hun krachten te bundelen en samen één geheel te vormen, wat resulteert in een krachtige alliantie en een nieuw hoofdstuk in het gezamenlijke verhaal. TSG en GTC schrijven samen geschiedenis en voegen waarde toe aan gasinstallaties door een breed scala aan diensten en oplossingen aan te bieden. Of het nu gaat om gasinstallaties, leidingwerken of onderhoudsdiensten, bij TSG bent u aan het juiste adres.

TSG en GTC op de kaart

TSG Belgium nv

Treskesdijk 7
B-2300 Turnhout

+32 (0)14 44 85 30
sales.turnhout@tsgnortheurope.com

GTC 

Chemin Preuscamp 8
B-7822 Ghislenghien

+32 (0)68 25 03 11

TSG, uw 24/7 full-serviceverlener!

 • Voorbereiding

  TSG Gas ontwikkelt het initiële concept en stelt een implementatie voor volgens de behoeften van de business en binnen de beperkingen van de site.

 • Installatie

  TSG Gas verzorgt uw projecten van A tot Z, telkens met een correcte en kwalitatieve opvolging. Via onze open communicatie blijft u nauw betrokken bij het verloop van het proces.

 • Service & onderhoud

  Na de oplevering kunt u op ons blijven rekenen voor zowel het curatief als het preventief onderhoud.

 • Veiligheid als prioriteit

  Als installatiepartner volgt TSG Gas de gepaste regelgeving conform de aard van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij de nodige brandveiligheidsopleidingen geven aan uw werknemers.

Lees meer
Twee techniekers van TSG die een plan bekijken voor CNG-bussen.

Deze ondernemingen gingen u voor:

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close