Gas- en tankinstallaties: voor ieder wat wils

TSG biedt uitgebreide gasoplossingen voor verschillende sectoren: retail, industrie, petrochemie, agrarische en farmaceutische sector.

Gaande van pure industrie over zuivere medische tot en met vakantieparken. Wij kunnen u telkens assisteren tot in de kleinste details.

De cryogene tankinstallaties bieden een oplossing voor de opslag van verschillende gassen: van zuurstof tot stikstof en CO2. Propaan, butaan en LPG zijn ons zeker gekend alsook ammoniak, pentaan … TSG is de vertrouwde bron en drijvende kracht voor groei en innovatie in verschillende sectoren, en alles met grote deskundigheid en maatwerk.

De weg naar een duurzamere toekomst

De wereld verandert naar een duurzame mobiliteit. Gas wordt dan ook steeds populairder vanwege de efficiëntie en lage emissies. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Reken dan op onze turn-key oplossingen voor het tanken van alternatieven zoals CNG, LNG, LPG, biogas en waterstof. TSG biedt u de mogelijkheid om over te schakelen naar een duurzamer wagenpark om zo uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Kortom, TSG en GTC zijn bij uitstek de toegewijde partners om nieuwe vormen van verantwoorde energie mogelijk te maken. Van locatiebeoordeling en goedkeuringen tot en met de voltooiing van het project en het onderhoud van de faciliteit. Met de bundeling van onze expertises en krachten ondersteunen we bedrijven in de overgang naar duurzaamheid.

Ontdek hieronder meer over onze turn-key oplossingen.

TSG en GTC op de kaart

TSG Belgium nv

Treskesdijk 7
B-2300 Turnhout

+32 (0)14 44 85 30
sales.turnhout@tsgnortheurope.com

GTC 

Chemin Preuscamp 8
B-7822 Ghislenghien

+32 (0)68 25 03 11

We zijn 24/7 service verlener

 • Voorbereiding

  TSG ontwikkelt het initiële concept en stelt een implementatie voor volgens de behoeften van de business en binnen de beperkingen van de site.

 • Installatie

  TSG verzorgt uw projecten van A tot Z, telkens met een correcte en kwalitatieve opvolging. Via onze open communicatie blijft u nauw betrokken bij het verloop van het proces.

 • Service

  Na de oplevering kunt op TSG blijven rekenen voor zowel het curatief als het preventief onderhoud.

 • Veiligheid als prioriteit

  Als installatiepartner volgt TSG de gepaste regelgeving conform de aard van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij de nodige brandveiligheidsopleidingen geven aan uw werknemers.

Lees meer

Deze ondernemingen gingen u voor:

Project

Projecten
CNG installatie bij Q8 Merksem
Bekijk project: CNG installatie bij Q8 Merksem
You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close