Gas- en tankinstallaties: voor ieder wat wils

TSG biedt uitgebreide gasoplossingen voor verschillende sectoren: retail, industrie, petrochemie, agrarische en farmaceutische sector.

Gaande van pure industrie over zuivere medische tot en met vakantieparken. Wij kunnen u telkens assisteren tot in de kleinste details.

De cryogene tankinstallaties bieden een oplossing voor de opslag van verschillende gassen: van zuurstof tot stikstof en CO2. Propaan, butaan en LPG zijn ons zeker gekend alsook ammoniak, pentaan … TSG is de vertrouwde bron en drijvende kracht voor groei en innovatie in verschillende sectoren, en alles met grote deskundigheid en maatwerk.

De weg naar een duurzamere toekomst

De wereld verandert naar een duurzame mobiliteit. Gas wordt dan ook steeds populairder vanwege de efficiëntie en lage emissies. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Reken dan op onze turn-key oplossingen voor het tanken van alternatieven zoals CNG, LNG, LPG, biogas en waterstof. TSG biedt u de mogelijkheid om over te schakelen naar een duurzamer wagenpark om zo uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Kortom, TSG en GTC zijn bij uitstek de toegewijde partners om nieuwe vormen van verantwoorde energie mogelijk te maken. Van locatiebeoordeling en goedkeuringen tot en met de voltooiing van het project en het onderhoud van de faciliteit. Met de bundeling van onze expertises en krachten ondersteunen we bedrijven in de overgang naar duurzaamheid.

Ontdek hieronder meer over onze turn-key oplossingen.

We zijn 24/7 service verlener

 • Voorbereidend werk

  TSG ontwikkelt het initiële concept en stelt een implementatie voor volgens de behoeften van de business en binnen de beperkingen van de site.

 • Implementatie & installatie

  TSG volgt regelgevende richtlijnen, evenals stedenbouwkundige en milieucodes voor bouw- en locatiebewaking, inclusief levering en inbedrijfstelling.

 • Service & onderhoud

  TSG biedt uitgebreide services voor veiligheid en naleving, inclusief training van operators en curatief & preventief onderhoud met wettelijke controle.

 • Safety first

  Veiligheid staat op de eerste plaats. TSG biedt brandveiligheidsopleidingen aan die essentieel zijn om een brandveilige omgeving te waarborgen. Deze opleidingen voorzien mensen van de nodige kennis en vaardigheden om gevaar te voorkomen en adequaat te handelen in geval van nood. Door de nadruk te leggen op brandveiligheid, kunnen we levens redden en eigendommen beschermen. Het is een investering in een veiligere toekomst voor iedereen.

Lees meer

Deze ondernemingen gingen u voor:

Project

Projecten
CNG installatie bij Q8 Merksem
CNG installatie bij Q8 Merksem
Bekijk project: CNG installatie bij Q8 Merksem
You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close