AdBlue kenmerken

Adblue is erg corrosief, daarom hebben Tokheim en Wayne een reeks corrosiebestendige onderdelen ontworpen voor hun AdBlue-dispensers. Deze onderdelen, in combinatie met de geavanceerde metertechnologie, levert een nauwkeurig en betrouwbaar product op voor iedere situatie. Alle hydraulische componenten zijn getest, gevalideerd en voldoen aan de ISO 22241 norm en zijn dus geschikt voor gebruik met AdBlue.

AdBlue combo

De Quantium ML en Helix 6000 dispensers zijn beschikbaar als Adblue Combo model. Op deze manier kunnen benzine en diesel gecombineerd worden met Adblue in één praktische verdeelzuil voor een efficiënt en kostenbesparend resultaat.

Bovengrondse AdBlue opslag en all-in-one Adblue oplossingen
Oplossingen op maat

TSG levert all-in-one AdBlue installaties. We bieden oplossingen op maat voor zowel commerciële als private tankstations. Lees hieronder meer over de voordelen van de verschillende modellen.

Plug-and-play
Snelle plaatsing gegarandeerd

De bovengrondse tanks met geïntegreerde dispenser maken grondwerken overbodig. Snelle plaatsing gegarandeerd. Deze toepassingen kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan onze betaal- en registratiesystemen. De tankvolumes variëren tussen de 1.000 en 15.000 liter.

Midbox
Voor commerciële tankstations

De Midbox wordt geplaatst op uw tankeiland en kan moeiteloos gekoppeld worden aan het Fuel POS systeem. Een kleine ingreep met een grote meerwaarde voor uw cliënteel.

BlueBox en Ecoline
Voor private tankstations

Ook voor private tankstations zijn er kostenefficiënte oplossingen, namelijk de BlueBox en de Ecoline. Deze modules werken standalone. Echter kunnen ze ook gekoppeld worden aan uw Profleet registratiesysteem. U beheert uw vloot en brandstoffen vanuit een digitaal platform.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close