Kenmerken

Voldoet aan ISO 22241

AdBlue is corrosief zijn en daarom heeft Tokheim een reeks van gespecialiseerde onderdelen ontworpen die voor onze dispenser zijn bestemd. Onze TQM meter wordt algemeen beschouwd als de meest betrouwbare in de sector – dat betekent dat hij langer werkt en minder onderhoud gedurende zijn levensduur vereist. Alle hydraulische onderdelen zijn getest en gevalideerd om te verzekeren dat ze geschikt zijn voor gebruik tijdens de levensduur van de verdeelzuil.

Quantium 510 AdBlue Combo

De Q510 AdBlue wordt geleverd als een slanke stand-alone brandstofpomp, gecombineerd met een multi-product dispenser (tot 10 vulpistolen) of geïntegreerd in containerontwerp. De verdeelzuil kan worden uitgerust met een geïntegreerde outdoor betaalterminal. Hij is tevens geschikt voor het TQC Media scherm voor communicatie met eindgebruikers of het aanbieden van producten.

Schuifdeur
Voorkomt het kristalliseren

AdBlue is niet alleen corrosief, maar ook bijzonder temperatuurgevoelig. Bovendien begint het te kristalliseren wanneer het in contact met lucht komt. Als zodanig kan de AdBlue pomp vies worden en kan het tankstation snel smerig worden.

Tokheims gepatenteerde schuifdeuroplossing overwint deze hindernissen met een warmtegestuurd technologiesysteem dat voor een schone tankomgeving voor uw klanten zorgt. Het zorgvuldig samengestelde ontwerp is eenvoudig te gebruiken zonder de ‘plakkerigheid’ die meestal met AdBlue pompen wordt geassocieerd.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close