Werken bij TSG

"Je voelt al snel dat er een vertrouwelijke en open sfeer hangt."

Ontdek alle openstaande vacatures hier!

Ervaar jij soms gezonde spanning voor je sollicitatie? Om je gerust te stellen, geeft TSG hier antwoord op enkele vragen. De belangrijkste boodschap die we willen meegeven is: ‘Kom gewoon als jezelf!’

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

TSG vindt het belangrijk om iedereen aan het woord te laten. We nemen graag de tijd om in gesprek te gaan met onze toekomstige talenten. Benieuwd naar de volledige procedure? Klik op onderstaande button "In 4 stappen naar een job bij TSG" voor meer info.

Wat is de dresscode?

Kom gewoon als jezelf. Doe kledij aan die bij jouw persoonlijkheid past en waar jij je comfortabel in voelt. We zijn nieuwsgieriger naar de inhoud dan naar de verpakking.

Welk type vragen worden er gesteld tijdens een sollicitatie?

TSG staat gekend voor haar persoonlijke aanpak. Iedereen is anders. Dit vraagt telkens om een andere insteek tijdens het sollicitatiegesprek. De type vragen hangen dus af van de persoon die je bent en van de job waarvoor je komt solliciteren. We zijn vooral nieuwsgierig naar jou. Wat vind jij belangrijk? Hoe handel jij in bepaalde situaties? Welke eigenschappen en vaardigheden zet jij in jouw professionele leven in?

Hoelang duurt de hele sollicitatieprocedure?

De duur is afhankelijk van de vacature en het aantal personen die hun kans willen wagen. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Meeting twee TSG collega's
In 4 stappen naar een job bij TSG

Alle vacatures

TSG Belgium

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close