Download hier uw Selfwash brochure!

U ontvangt een e-mail met de link naar de brochure met alle informatie op een rijtje.
"TSG beschikt over heel wat expertise. Ze denken mee na over het concept en over de problemen waar we tegenaan liepen."

TSG, uw all-in partner voor self carwash

TSG is uw partner in de totaaloplossing voor professioneel wassen. Naast nieuwbouw voorzien we ook in revisie, service en onderhoud van selfwash installaties. Door gebruik te maken van professionele kwaliteitsproducten en materialen staat een optimaal wasresultaat voorop, zodat uw klanten meer dan tevreden mogen zijn. Hierdoor kunt u een maximaal commercieel resultaat behalen.

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • Van A tot Z

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden die voor uw site nodig zijn: ontwerp, voorbereiding, uitwerking, selectie van de juiste componenten, installatie en projectbegeleiding. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een wasoplossing op maat aan!

Vrouw wast haar wagen bij een self carwash

Uitsluitend maatwerk

Voor het self carwash concept werken we met de technologie van onze partner Kärcher , onze inhome expertise op het gebied van elektra, service en installatie, en de TSG betaaloplossingen (waaronder SelfwashPay). Bij ons echter geen standaardpakketten, wij werken steeds op maat van de klant.

Ons concept voor de self carwash is volledig modulair en daardoor geschikt voor iedere locatie met een verschillend aantal wasboxen. Lees hier meer over in onze blogpost over het modulaire systeem. Kwaliteit staat voorop met de constructie uit RVS of gegalvaniseerd staal. Daarnaast wordt bij het gehele concept het ecologisch aspect meegenomen door slim gebruik te maken van de stroomvoorziening en het besparen van leidingwater.

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Man betaald zijn carwashbeurt via de SelfwashPay.

Bediening en betaalsysteem

Met de SelfwashPay, waarmee u de self carwash bedient, garanderen we u een state-of-the-art betaaloplossing en besturingssysteem waarbij het gebruiksgemak voor zowel uitbater als klant centraal staan.

Naast de hoge kwaliteit van de hardware biedt de SelfwashPay verschillende betaalmogelijkheden, zoals muntgeld, contactloos betalen, het scannen van barcodes en/of QR-code en nummerplaatherkenning. En heeft u ook weleens gedacht aan het uitgeven van een eigen waspas?

De user interface, tarieven en programma’s kunt u geheel naar eigen wens instellen via het online Charlie beheerportaal, bijvoorbeeld door het personaliseren door logo en kleurgebruik, het samenstellen van wasprogramma’s met diverse specials, waaronder insectenreiniging en voertuigkeuze, en het instellen van tarieven en tijden.

Overview carwashinstallatie bij Tahon door TSG Wash.
Charlotte Tahon ging u al voor!
De technieken van een self carwash.

Technieken
Bewezen technologie van Kärcher

Bij de selectie van de technieken ligt de focus steeds op een optimaal was resultaat, gebruikmakend van efficiënte energievormen voor een maximaal commercieel resultaat. We maken hierbij gebruik van de bewezen technologie van Kärcher

 • Hogedruk pompgroep
 • Duurzame Kärcher hogedrukpompen gemonteerd op een gelakt frame (poedercoating)
 • Capaciteit van de pompen: 100 bar/500 liter-uur
 • Gebruik van traagdraaiende axiale pompen/bewezen pomptechnologie met variabel toerental
 • Messing pomphuis
 • Roestvrijstalen kleppen
 • Watergekoelde motoren (toevoerwater gaat in een spiraal rond de elektromotor).

De warmte van het koelwater wordt gerecupereerd.

 • Maximaal 4 chemie-pompen per wasbox
You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close