Kortingsvouchers

Dankzij de toiletpay ontvangt uw klant een kortingsvoucher. Deze aanpak stimuleert een hoger aankoopgedrag bij uw klant. Bovendien kan u deze voucher aanpassen aan uw specifieke behoeften en aanbiedingen. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees hieronder meer en ontdek nog zoveel andere voordelen van de toiletpay.

Eenvoudig toegang

De Charlie 2theloo (ToiletPay) toegangspoort wordt gebruikt om toegang te verlenen tot de toiletten. Door het vereiste bedrag contactloos te betalen krijgen de bezoekers toegang tot het toilet. Deze voucher is bij de FuelPOS kassa weer inwisselbaar, volgens de voorwaarden die op de voucher staan vermeld. De toegangspoorten kunnen volledig naar de wensen van de klant worden aangepast, in samenwerking met 2theLoo. Zo kunt u uw klanten heel eenvoudig betaalde toegang verlenen. Op maat gemaakte acties of waardebonnen maken de toegangspoorten uniek.

De voordelen op een rijtje

  • Betaal je toiletbezoek contactloos, met muntgeld of met een voucher.
  • Ben je in gezelschap? Je kan in één beweging meerdere toiletbeurten betalen. Selecteer het aantal personen, betaal en vervolgens gaat het poortje open voor het geselecteerde aantal. Iedere bezoeker krijgt een kortingsvoucher!
  • Uw klant ontvangt een unieke kortingsvoucher die ingewisseld kan worden bij een shopaankoop aan de kasssa.
  • Integratie met Fuel POS. De assistentie knop aan de ToiletPay geeft een direct bericht aan de kassier zodat hulp geboden kan worden.
  • Integratie met andere CharliePay toepassingen. Geef je klant een korting of gratis transacties op één van de vele CharliePay devices.
  • Via het grote touch screen kunnen boodschappen, taalselectie en andere klantcommunicatie getoond worden.
  • De prijsstelling is flexibel in te stellen via het MyCharlie beheerportaal.
  • De verkoopgegevens zijn meteen zichtbaar op het sales dashboard.
You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close