Een greep uit onze mogelijkheden

 • Ontwerp

  Wij ontwerpen samen met u een gasleidingnetwerk zodat die volledig aansluit bij uw gasbehoeften.

 • Kwaliteit

  Van koper tot (roestvrij) staal en kunststof. Kies het juiste materiaal dat past bij uw specifieke behoeften en zorg voor optimale prestaties van uw gassysteem.

 • Veiligheid

  Veiligheidsvoorzieningen zoals overdrukventielen, gasdetectiesystemen en afsluiters moeten worden geïnstalleerd om de kans op lekken en ongelukken te minimaliseren.

 • Installatie

  De installatie van gasleidingen moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals. Dit omvat het lassen, solderen, of het koppelen van de leidingen, evenals het testen op lekken om ervoor te zorgen dat er geen gas ontsnapt.

 • 24/7 beschikbaar

  Ook na de installatie kunt u op TSG blijven rekenen. Wij zijn een 24/7 serviceverlener die steeds voor onze klanten klaar staat.

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja, ik heb een vraag!

De lasmogelijkheden van TSG

TSG beschikt over meerdere keurlassers voor zowel koper als (roestvrij) staal. Ze zijn elk op hun beurt specialisten in hun vak. TIG lassen is het voornaamste lasproces dat in de gasleidingwerken kan worden toegepast, afhankelijk van de specifieke eisen van het project. Deze lasmethode levert kwalitatieve en zuivere lasnaden, waardoor ze ideaal zijn voor leidingen waarin gaslekkage moet worden vermeden.

Onze keurlassers zijn daarnaast gekwalificeerd om een lasonderzoek uit te voeren. Deze onderzoeken zijn zeer effectief voor het identificeren van lassen die onzichtbare defecten kunnen bevatten. Dit is van cruciaal belang voor gasleidingen om lekken te voorkomen.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close