Tokheim Crypto VGA BNA

De Crypto VGA BNA is zeer veilig, uitgerust met anti-fraude en anti-skimmingapparatuur, inclusief de nieuwste sensor- en alarmtechnologie. De Crypto VGA BNA is verkrijgbaar als enkelzijdige oplossing en accepteert bankbiljetten (in 12 lokale munteenheden) en betalingen met kaarten en contactloos.

Geïntegreerde dispenser terminal

De Crypto VGA DIT is verkrijgbaar als enkel- of dubbelzijdige oplossing die wordt geïnstalleerd met een speciaal ontworpen anti-fraudebeveiligingsbehuizing. Bovendien past deze terminal netjes in de Tokheim Quantium benzinepompen.

Betalingsmethoden

De betalingstechnologie ontwikkelt zich in een snel tempo. Wij bieden u veilige, traditioneel geaccepteerde betalingsmethoden, zoals credit-, debit- en fuelkaarten. Ook de nieuwste betalingstechnologieën zoals contactloze en RFID-betaling en betaling met smartphone (NFC) zijn mogelijk. Alle transacties worden in real-time volledig gereconcilieerd met de interne EPOS of site-controller.

Touchscreen-technologie

Bied uw klanten een vleugje innovatie om uw tankstation te onderscheiden. Een PCI-compatibel kleuren-touchscreen leidt de klant op duidelijke wijze door het transactieproces. Voor tankkaarten, kunnen ook de kentekenplaat en de kilometerstand op het touchscreen worden ingevoerd en geregistreerd. Net als bij gebruik van de hedendaagse smartphones, zorgen heldere beelden en pictogrammen voor een snel, eenvoudig en bijzonder gebruiksvriendelijk proces, waardoor de doorstroming op uw tankstation verbetert.

Papierrol

De Crypto VGA wordt geleverd met de grootste papierrol binnen de sector voor het afgeven van bonnen. Deze rol gaat 4 maal langer mee dan die van andere leveranciers. Dit helpt de werklast van de bedienden te verlagen, zorgt ervoor dat uw apparatuur langer blijft werken, en is vooral voor onbemande tankstations een essentiële vereiste. Als de 419 meter lange rol op raakt, zorgt een eenvoudig schuifmechanisme voor een snelle en doeltreffende vervanging zonder dat toegang tot de beveiligde omgeving van de Crypto VGA nodig is.

Meertalige opties

De Crypto VGA kan momenteel communiceren in 17 verschillende talen, zodat uw klanten zonder spraakverwarring kunnen tanken. De gebruiker kiest gewoon zijn taal aan het begin van elke transactie en wordt vervolgens snel door het betalingsproces geleid. Dit vereenvoudigt het algehele betalings- en tankproces en vermindert de totale tanktijd.

Loyalty en promotionele acties

De Crypto VGA biedt veel meer dan alleen maar betaling van brandstof. Klanten kunnen een wasbeurt van de auto kopen of het beltegoed van de mobiele telefoon aanvullen en talrijke e-Vouchers (bijv. korting op food/drink-artikelen voor een beperkte periode) kunnen door de touchscreen-terminal worden afgegeven. Met een optionele barcodelezer kunnen de klanten de betalingsvouchers inlossen. De Crypto VGA biedt u ook de directe klant-interface tool om spannende reclamecampagnes te voeren.

Optionele barcodelezer

De Crypto VGA wordt geleverd met een optionele barcodemodule om verschillende soorten barcodes te lezen. Het scannen kan eenvoudig binnen het klant-interface gebied gebeuren. Dit is een geweldige optie als u creditnota’s van de BNA wilt valideren, betalingsvouchers wilt inlossen of de verkoop door een verscheidenheid aan loyalty-applicaties wilt verhogen.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close