De voordelen van de Order Kiosk

 • Up-selling

  Toon aanbiedingen op de Order Kiosk om extra aankopen te stimuleren en uw omzet te verhogen. Aanbiedingen zijn altijd zichtbaar voor de klant, zowel voor, tijdens en na het bestelproces.

 • Cross-selling

  Met de barcodescanner kunnen de klanten kortingsbonnen ontvangen en eenvoudig inwisselen.

 • Personeelstekort opvangen

  Uw personeel kan op deze manier flexibeler ingezet worden, zodat zij zich nog beter kunnen richten op wat écht belangrijk is: de klant! Verbeter nog meer de klantbeleving door de mogelijkheid uw personeel actiever aanwezig te zijn in de shop.

 • Efficiënt

  Met de Order Kiosk kunnen klanten meteen hun bestelling plaatsen, en worden wachtrijen verminderd.

 • Eenvoudig

  Volg bestellingen en verkopen moeiteloos op achter de schermen. Het systeem houdt automatisch bestellingen en tafelnummers bij, waardoor vergissingen niet meer zullen voorkomen.

 • Beheer op afstand

  Monitor en beheer alles vanop afstand, bekijk display-informatie en los eventuele fouten op.

Een onmisbare koppeling met Fuel POS
Dé totaaloplossing voor uw site

De Order Kiosk kan naadloos en rechtstreeks gekoppeld worden aan Fuel POS voor een gestroomlijnde en efficiënte werkwijze. Geen handmatige invoer meer van bestellingen, wat resulteert in minder vergissingen en een verhoogde productiviteit. Dankzij de koppeling tussen Fuel POS en Order Kiosk worden de bestellingen automatisch geregistreerd in de overzichtsrapporten van Fuel POS. Achter de schermen kunt u de verkopen moeiteloos opvolgen, wat uw werk een stuk eenvoudiger maakt.

Enkele eigenschappen op een rijtje

 • QR-code
 • 24" touchscreen
 • 2D-barcodescanner
 • Ticketprinter
 • Pinpad-houder

Een naadloze integratie in elke bedrijfsomgeving

De Order Kiosk is in drie versies beschikbaar, zodat u de set-up kunt kiezen die het best bij uw bedrijf past:

Toonbankmodel

Toonbankmodel van de Order Kiosk

Wandmontage

Order Kiosk, wandmontage

Stand-alone unit

De Order Kiosk heeft een modulair ontwerp dat een verscheidenheid aan betaalopties biedt, waaronder kredietkaarten, barcode, QR-code en NFC. Samen met een ingebouwde printer, maakt dit van de Order Kiosk een complete oplossing.

Personaliseren

Het personaliseren van de bestelsoftware gaat via onze softwareprovider. Naast de Order Kiosk bieden we ook webordering, click & collect en home delivery aan. Nieuwe ontwikkelingen in dit segment zullen bekeken worden voor een eventuele koppeling.

Veilig touchscreen

Om de veiligheid van de klanten te kunnen garanderen, is het touchscreen voorzien van een antimicrobiële coating die de groei van micro-organismen remt. Op deze manier kunt u bescherming bieden tegen bepaalde bacteriën.

Daarnaast is het touchscreen uitgerust met een splintervrije film die ervoor zorgt dat het glas niet verbrijzelt, zelfs niet bij breuk.

Al deze intelligente functies zijn ontwikkeld om even lang mee te gaan als het touchscreen zelf, waardoor u steeds verzekerd bent van perfecte zichtbaarheid zonder dat u in de toekomst extra folie dient aan te brengen.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close