Download hier uw Klean!Star iQ brochure!

Laat hier uw gegevens achter om de Klean!Star iQ brochure te kunnen openen.

K!Brush iQ

 • Wassen zonder krassen

  Deze speciaal geprofileerde CareTouch wasborstels van geschuimd PU verwijderen met de grootste voorzichtigheid alle vervuiling.

 • Dubbel zo goed

  Tijdens eerste wasfase drukt de Klean!Star iQ de zijborstels onder een hoek van 15° schuin tegen de auto zodat ook het bovenste gedeelte van de zijkanten optimaal wordt gewassen. Als de zijborstels achteraan het voertuig komen, worden ze verticaal gezet zodat ook de onderkant van de flanken optimaal worden gereinigd.

K!Back iQ

 • Draaien en kantelen

  Aan de achterzijde wordt de ophanging van de zijborstels achter de wagen 90° gedraaid en worden de borstels onder een hoek van 15° geplaatst. Zo passen de borstels zich optimaal aan de contouren aan en wordt het vuil met een gelijkmatige druk verwijderd.

K!Planet iQ

 • Perfecte velgenreiniging

  De velgen wordt gewassen door 3 kleinere roterende borstelschijven. 1 grotere en twee kleinere. Je kan dit concept het best vergelijken met de werking van een elektrische tandenborstel. Deze reiniging in combinatie met de juiste chemie en hogedruk garanderen de beste velgenreiniging.

 • Zigzag naar het doel

  De K!Wheel iQ gaat in een S¬-beweging naar de ideale hoogte van de velg om zo in de perfecte positie in het midden van de velg te komen. Zo worden de velgen van elk formaat perfect gereinigd.

"TSG beschikt over heel wat expertise. Ze denken mee na over het concept en over de problemen waar we tegenaan liepen."

TSG, uw all-in partner voor uw roll-over

TSG is uw partner in de totaaloplossing voor professioneel wassen. Naast nieuwbouw voorzien we ook in revisie, service en onderhoud van wasinstallaties. Door gebruik te maken van professionele kwaliteitsproducten en materialen staat een optimaal wasresultaat voorop, zodat u een maximaal resultaat kan behalen.

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • Van A tot Z

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden die voor uw site nodig zijn: ontwerp, voorbereiding, uitwerking, selectie van de juiste componenten, installatie en projectbegeleiding. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een wasoplossing op maat aan!

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen psoedig contact met u op!

Ja, ik heb een vraag!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close