"De technici van TSG zijn écht top! Ze zijn erg goed opgeleid en hebben een diepgaande kennis van hun vak. Er zijn maar weinig technici te vinden met zoveel ervaring. Kortom, het zijn gewoon experts!"

HYC 50 - 200 - 400

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Alpitronic Hypercharger is de snelle laadtijd. Deze laadpaal kan elektrische voertuigen in zeer korte tijd opladen, waardoor bestuurders snel weer op de baan kunnen.

Een ander voordeel van de Alpitronic Hypercharger is de hoge efficiëntie. Deze laadpaal is ontworpen om energie efficiënt te gebruiken en minimaliseert het verlies van energie tijdens het laadproces. Dit betekent dat eigenaren van elektrische voertuigen geld kunnen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

De Alpitronic Hypercharger is ook zeer gebruiksvriendelijk. Deze laadpaal is gemakkelijk te bedienen en heeft een eenvoudig te begrijpen interface. Bovendien is de laadpaal zeer veilig en betrouwbaar, met functies zoals overbelastingsbeveiliging en aardlekschakelaars om ervoor te zorgen dat het laadproces veilig en probleemloos verloopt.

Ten slotte is de Alpitronic Hypercharger zeer flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van verschillende gebruikers. Deze laadpaal kan worden aangepast aan de specificaties van verschillende soorten elektrische voertuigen en kan worden geconfigureerd om aan de behoeften van verschillende locaties en toepassingen te voldoen.

De Alpitronic Hypercharger is leverbaar in een 50kW model, een 100/200kW model of een 300/400kW model.

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja, ik heb een vraag!

"De plaatsing van de laadinfrastructuur verliep conform de afspraken, de offertes waren duidelijk, de timing werd perfect gerespecteerd en de communicatie was uitstekend. Het was een fijne samenwerking."

TSG, uw all-in partner voor uw laadoplossing

  • 24/7 beschikbaar

    De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

  • Van A tot Z

    TSG levert de infrastructurele werkzaamheden: ontwerp, grond-, elektra- en bekabelingswerken, installatie en inbedrijfstelling van de laadpalen, begeleiding bij keuring, plaatsing van aanrijdbeveiliging. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

  • Op maat

    Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een laadoplossing op maat aan!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close