Stel uw vraag aan één van onze experts.

Laadoplossingen

De wereld verandert voortdurend aan een razendsnel tempo. Elektrische voertuigen zijn niet langer een trend, maar zijn net blijvend. Meer en meer reizigers maken gebruik van de elektrische wagen.

TSG Charge ontwerpt en implementeert deze laadinfrastructuur, rekening houdend met uw energiebehoeften. Wij ondersteunen elk bedrijf dat naar duurzaamheid streeft, van snellaadhubs tot logistieke bedrijven, kantoren, retail- of horecalocaties. Kortom, TSG is uw partner in de transitie naar elektrisch rijden.

Op maat

TSG zet de schouders onder het faciliteren van elektrisch rijden. Wij zijn van mening dat elektrisch rijden voornamelijk eenvoudig moet zijn. Een duurzame laadinfrastructuur die snelle betalingen, eenvoudig beheer en efficiënt laden mogelijk maakt. Samen streven we naar een wereld met minder CO²-uitstoot. TSG Charge biedt een breed asssortiment AC- en DC-laadpalen.

ChargePay naast een Alfen laadpaal.

Snel laden, slim betalen met ChargePay!

Bij TSG begrijpen we de noodzaak van gemak in het laadproces. Daarom presenteren we met trots ons laatste innovatieve betaalsysteem: ChargePay. Met ChargePay bieden we een eenvoudige, snelle en veilige manier om laadsessies te betalen, ongeacht de betaalmethode. ChargePay accepteert namelijk een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder laad-, tank-, bank- en kredietkaarten.

Locaties TSG en EBC aangeduid op de Belgische kaart.

TSG en EBC op de kaart

TSG Belgium nv

Treskesdijk 7
B-2300 Turnhout

+32 (0)14 44 85 30
sales.turnhout@tsgnortheurope.com

EBC

Rue du Berlaimont 20
B-6220 Fleurus

+32 71 45 55 66
lambertg@ebcsprl.be

TSG, uw 24/7 full-serviceverlener!

  • Voorbereiding

    TSG Charge ontwikkelt het initiële concept en stelt een implementatie voor volgens de behoeften van de business en binnen de beperkingen van de site.

  • Installatie

    TSG Charge verzorgt uw projecten van A tot Z, telkens met een correcte en kwalitatieve opvolging. Via onze open communicatie blijft u nauw betrokken bij het verloop van het proces.

  • Service & onderhoud

    Na de oplevering kunt u op ons blijven rekenen voor zowel het curatief als het preventief onderhoud.

Lees meer
Twee techniekers van TSG Charge die een laadpaal installeren.

TSG Charge oplossingen

TSG Charge biedt een breed assortiment AC- en DC-laadpalen voor elk type elektrisch voertuig.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close