Tokheim Fuel Pos

eMIS integratie

De applicatie eMIS  wordt standaard geleverd bij Fuel POS, en zorgt voor een snelle en eenvoudige set-up.

De configuratie van onder andere de brandstofsoorten, pompen en tanks gebeurt snel en gemakkelijk. Daarbij kunt u zonder moeite de details van shopartikelen toevoegen, zoals de beschrijving, barcodes en de juiste afdeling.

Shop met Fuel Pos van een tankstation.

Shopverkoop

Fuel POS is ontworpen met de focus op het gebruiksgemak. Het systeem bevat een met zorg ontworpen lay out (touchscreen), geluidssignalen, pop up vensters, duidelijke pictogrammen en artikelselectie – inclusief snelkoppelingen – op het scherm. U kunt uw shop effectief beheren met behulp van de marketing app. Met deze app regelt u zelf loyaliteitsprogramma’s, kortingen, promoties en happy hours. Dit alles in combinatie met eMIS zorgt dat u voorraden en verkoop kunt optimaliseren door de nauwkeurige, gedetailleerde bedrijfsrapporten.

Zelfscankassa in shop van een tankstation.

Self-checkout

De Self-checkout POS is hét verkooppunt waar de consument zelf zijn brandstof kan afrekenen. Met de self-checkout ben je relatief weinig ruimte kwijt, kunnen klanten zichzelf bedienen en kan een enkele medewerker toezicht houden op, of ondersteuning bieden bij, meerdere verkooppunten. Naast de mogelijkheid van het afrekenen van brandstof kan de consument ook shopartikelen afrekenen en net als bij de reguliere POS worden alle tank-en betaalkaarten geaccepteerd.

Tokheim Fuel POS

Tank- en brandstofmanagement

Brandstofverlies wordt beperkt en de compliantie wordt verbeterd door de uitgekiende brandstofmanagementfunctie. Het eMIS systeem komt standaard met lekdetectie, wetstock-reconciliatie, automatische kalibratie van de tank en volledig automatische afgifte detectiefuncties. Hierdoor kunt u uw brandstoffen net zo gemakkelijk beheren als uw voorraden.

Controle op het voorterrein

FuelPOS kan met behulp van een een volledig geïntegreerde digitale pompcontroller eenvoudig aangesloten worden op elke verdeelzuil. Door geïntegreerde videobeelden, ingebouwde waarschuwingen en het vooraf betalen van de brandstof is het risico op een doorrijder een stuk minder.

Overzichtsrapporten

Fuel POS biedt  een scala aan geavanceerde rapporten welke u helpen te beoordelen waar alles goed gaat en waar nog verbetering nodig is. U kunt hierbij denken aan shiftrapporten, rapporten met betrekking tot de verkoopactiviteiten, tank- en dispensermanagement, toegangscontrole, management van het personeel en de kassiersactiviteiten.

Een TSG medewerkster geeft training over het Fuel POS systeem aan een klant.

Ondersteuning en training

Fuel POS heeft een serie krachtige mogelijkheden voor het beheer van uw brandstofvoorraden en shop. Om hier optimaal van te kunnen profiteren, heeft u de juiste training en ondersteuning  nodig. Tokheim heeft operationeel en ondersteunend personeel in meer dan 30 landen. Daarnaast is er een serie meertalige, intensieve trainingscursussen opgezet om u op weg te helpen. Heet u toch nog hulp nodig in de toekomst, dan is één telefoontje genoeg.

Veilig en betrouwbaar

Fuel POS heeft de voorkeur van zowel onafhankelijke tankstations als de grotere, internationale oliemaatschappijen, doordat de nuttige werktijd zeer befaamd is binnen de branche. U kunt vertrouwen op een oplossing die stabiel, snel én toekomstbestendig is. De veiligheid omtrent de betalingen voldoen aan alle strenge eisen welke binnen de betaalkaartindustrie gelden. Hierdoor bent en blijft u beter beschermd tegen fraude.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close