TSG Charge | Elektrisch laden

Voor onze TSG Charge activiteiten werken we samen met diverse partners, waardoor we een breed assortiment aan AC- en DC-laadpalen kunnen bieden waarbij vermogens varieren van 15kW tot meer dan 350kW. Met dit totaalaanbod hebben we voor iedere situatie de juiste oplossing. TSG Charge werkt samen met Alpitronic, Kempower, Circontrol, XCharge, Chargepoint, Newmotion, EVBox en Ecotap.


Fenotec

Fenotec ontwikkelt speciale producten voor lekkage-beveiligingssystemen en ondersteunt haar klanten in het optimaliseren van de installatie van zogenaamde tankliners. Het bedrijf biedt innovatieve en al dan niet patenteerde oplossingen, zoals een voorgemaakte liner geschikt voor ondergrondse tanks en gestikte liners voor cylindrische tanks en flenzen. Naast liners, ontwikkelt Fenotec tevens andere folie en coating oplossingen voor verschillende toepassingen.

In 2015 heeft Fenotec in samenwerking met TSG een nieuwe innovatieve tankliner oplossing ontwikkeld die beschikbaar is voor retail, commerciële en thuistank toepassingen. De procedure is onbemand, zodat niemand de tank dient te betreden, wat gezondheids- en veiligheidsrisico’s beperkt. Dit maakt het een veiliger, sneller en goedkoper alternatief vergeleken met de traditionele methode voor tankvervanging of renovatie. Deze liner is een goed voorbeeld van de professionele en innovatieve partnerships die TSG nastreeft.

Carwash | Kärcher

Kärcher staat synoniem voor kwaliteit en innovatie binnen de wereld van reinigingssystemen. Naast vele andere industriële oplossingen, biedt Kärcher een volledig gamma aan producten om zowel de binnen- als de buitenkant van voertuigen te reinigen. Sinds 2017 zijn TSG en Kärcher strategische partners en is TSG exclusief distributiepartner van Kärcher carwashsystemen en -producten. De samenwerking tussen TSG en Kärcher is een echte game changer in de petrol branche en betekent een gemakkelijke toegang tot de innovatieve Kärcher carwash producten op tankstations met de service die u gewend bent van TSG.

ProFleet

ProFleet, onderdeel van TSG, levert een speciale serie diensten aan de commerciële fleetindustrie. Wij beschikken over een assortiment producten en een team van plaatselijke en centrale specialisten die met u kunnen samenwerken om de beste totaaloplossing voor uw brandstoffenbeheer te leveren.

ProGauge

ProGauge werd opgericht in 1993 en begon als distributeur van apparatuur voor het meten van het niveau en de doorstroom van vloeistoffen. Dit werd veelal gebruikt voor industriële doeleinden, zoals (petro)chemische installaties, waterbehandeling- en distributie, voor voedsel en dranken en in locaties waar er explosiegevaar is.Tegenwoordig levert ProGauge een uitgebreide serie milieu- en wetstockmanagementoplossingen. Ze bieden een verscheidenheid aan systemen: van sondes op instapniveau en innovatieve consoles tot en met wetstockmanagementpakketten voor het hoofdkantoor. Deze wetstockoplossingen zorgen ervoor dat u aan de lokale wetgeving voldoet, de brandstof in uw netwerk kunt beheren, inventarisatie- en leveringsinformatie kunt traceren, en ten slotte ook uw winsten kunt verhogen.

Tokheim

Meer dan een eeuw geleden was handelaar John J. Tokheim op zoek naar een manier om de afgifte van benzine te verbeteren. Hij vond de ‘Tokheim Dome Oil Pump’ uit om deze klus te klaren. Sindsdien heeft Tokheim haar producten steeds verbeterd. Het bedrijf produceert niet alleen brandstofdispensers, maar ook retail- en betaalsystemen en onbemande voorterrein oplossingen zoals pompen met een geïntegreerde betaalterminal en camerabewaking. Tokheim, onze exclusieve partner, levert alleen oplossingen van de beste kwaliteit die nodig zijn voor het probleemloze beheer van uw station. Tokheim heeft onderzoeks- en productiecentra over de hele wereld. De belangrijkste fabrieken voor dispensers en systemen staan in Schotland, Frankrijk, India en China.

In samenwerking met TSG, levert Tokheim een uitgebreid assortiment van dispensers, betaalsystemen en vele andere producten. TSG heeft jarenlange ervaring met het onderhoud van Tokheim producten.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close