Veilig en betrouwbaar laden

Laadpalen voorzien bij uw onderneming zorgt ervoor dat uw elektriciteitsvoorziening het hard te verduren kan krijgen. Smappee zorgt voor een autonome beveiliging tegen overbelasting die ervoor zorgt dat het systeem van uw gebouw binnen de vermogensgrens blijft. Zelfs wanneer elektrische wagens een extra energieboost vragen.

"Na een grondige analyse kozen we voor Smappee vanwege het Belgische karakter en de nadruk op duurzaamheid. Bovendien is het niet alleen slimme laadpaal, maar oogt het ook mooi dankzij zijn elegante design."

Krijg inzicht in uw laadverbruik

Bewaar eenvoudig en op elk moment het verbruik via het Smappee Dashboard. Als onderneming kan u de tarieven instellen, de zakelijke laadpalen uitschakelen na de werkuren en prioritair laden toekennen aan bepaalde gebruikers. Dankzij het slim energiebeheersysteem dat in iedere laadpaal is ingebouwd, wordt er rekening gehouden met daluren, uw capaciteitstarief of dynamisch tarief. Ook uw zonnepanelen kunnen aan de Smappee laadpaal gekoppeld worden. Slim laden is goedkoper laden.

Enkele troeven op een rij

 • Een functioneel en award-winning design
 • Communicatie tussen de cloud en de Smappee laadpalen
 • Autonome overbelastingsbeveiliging: geen gesprongen zekeringen meer
 • Slimmer en goedkoper laden met zonne-energie of aan het laagste tarief
 • Realtime inzicht in laadkosten en totaal energiegebruik
 • Efficiënte laadopties dankzij load balancing

Smappee EV Base vs Smappee EV Ultra

Smappee EV Base is een op de vloer gemonteerd slim EV-laadstation met twee aansluitingen. Deze AC-lader biedt een vermogen tot 22 kW aan.

Smappee EV Ultra biedt elektrisch laden met een continu vermogen van 80 kW of 200 kW terwijl je elektrische infrastructuur binnen zijn grenzen blijft. Deze ultra moderne laadpaal kan je combineren met een AC-lader en is uitgerust met een CCS2 connector die snel laden tot 200 kW mogelijk maakt. Optimale laadsnelheden dus!

Hebt u een vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja, ik heb een vraag!

“De technici van TSG zijn écht top! Ze zijn erg goed opgeleid en hebben een diepgaande kennis van hun vak. Er zijn maar weinig technici te vinden met zoveel ervaring. Kortom, het zijn gewoon experts!”

TSG, uw all-in partner voor uw laadoplossing

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • van A tot Z

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden: ontwerp, grond-, elektra- en bekabelingswerken, installatie en inbedrijfstelling van de laadpalen, begeleiding bij keuring, plaatsing van aanrijdbeveiliging. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een laadoplossing op maat aan!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close