Charlie Loyalty

Een eigen loyaltyprogramma is dé manier om klanten te binden aan uw locatie. TSG heeft hiervoor binnen de Charlie-omgeving een volledig loyalty-pakket uitgewerkt. Of u nu wil laten sparen op brandstoffen, shopartikelen of een combinatie van beiden, het kan allemaal. Binnen het Loyalty dashboard kunt u de verschillende campagnes op eenvoudige en efficiënte wijze gaan beheren.

Onderdeel van Charlie loyalty, is toegang tot een eigen loyalty klantenwebsite. Geef uw klanten een spaarkaart en laat hen zelf de registratie uitvoeren via de website. De website kunt u zelf invullen en flexibel aanpassen via het MyCharlie loyalty portaal. U kunt zelf vertalingen beheren, teksten en foto’s wijzigen. Steeds de meest up-to-date informatie om uw eindklant zo persoonlijk mogelijk te informeren over uw acties!

Professional car wash solutions

CarwashPay

TSG biedt meerdere betaaloplossingen voor de Kärcher roll-over, self wash en de stofzuiger. Met de ontwikkeling van het CarwashPay concept binnen Charlie is het meest unieke in de markt de NFC-terminal waarmee contactloze betalingen mogelijk worden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om barcodes uit te lezen of een ‘ouderwetse’ muntwisselaar te integreren. Uiteraard kunt u uw tankende klant ook korting, of een gratis wasbeurt geven.

CoffeePay

De koffiemachines op tankstations worden veelvuldig gebruikt. Hoe handig zou het zijn om ook deze data centraal te kunnen beheren? Momenteel is er een betaaloplossing voor meerdere merken van koffiemachines. Betalingen kunnen contactloos, contant, met barcode en zelfs met uw vingerafdruk! Via het touchscreen komt u bij de user interface van de koffiemachine en alle sales data kunnen toegevoegd worden aan het Fuel POS rapport. Dankzij het centrale beheer kunnen bijvoorbeeld prijzen eenvoudig aangepast worden.

Keukenprinter

Er kan voor bepaalde artikelen een extra netwerkprinter aangesloten worden. Zodra dit artikel verkocht wordt op de Fuel POS wordt een bon geprint op de printer in de keuken zodat bijvoorbeeld het broodje bereid kan worden. Het is hierbij ook mogelijk om een naam mee te printen op de bon.

(Sales) dashboard

Op het Charlie Sales dashboard is op overzichtelijke manier een overzicht te raadplegen met de verkoop van diverse producten Het dashboard is zeer gebruiksvriendelijk en er is eenvoudig te navigeren tussen bijvoorbeeld verschillende categorieën en periodes.

Doormelding

Naast de diverse betaaloplossingen biedt Charlie u ook een stukje veiligheid door de koppeling van diverse sensoren met een doormelding naar uw e-mail of GSM. Een concreet voorbeeld hiervan is de koppeling met de noodstop, waarbij u direct een melding krijgt wanneer deze geactiveerd wordt. Op deze manier is het mogelijk om direct actie te ondernemen en kan er bijvoorbeeld een alarm op afstand resetten. Handig!

VacuumPay

Geïntergreerde betaalunit voor Kärcher stofzuigers. De standaard Kärcher SB-VAC oplossing biedt betaling met cash en munten, maar TSG biedt de geïntegreerde betaalunit voor een cashless oplossing met NFC lezer, barcodescanner en geïntegreerde startknoppen. De sales data worden vervolgens gerapporteerd via het Sales dashboard.

AirPay

Eén van de jongste ontwikkelingen binnen het Charlie concept is de AirPay, de geïntegreerde betaalunit voor de bandenblazer. Betalingen zijn zowel contactloos als met een barcode mogelijk.