De voordelen op een rij

 • Verpakt in een compacte en duurzame behuizing.
 • Economisch interessant door het master/slave principe.
 • Beschikt over een duidelijk indicatielampje. Indien er een foutmelding is, wordt dit meteen zichtbaar waardoor u op tijd actie kan ondernemen.
 • Voorzien van een RFID kaartlezer voor de acceptatie van laadpassen of via plug & charge.
 • De Shell Recharge laadpalen kunnen op de muur gemonteerd worden of als laadpaal geïnstalleerd worden.
 • De Shell Recharge laadpalen zijn voorzien van een MID-gecertificeerde kWh meter.
 • Shell Recharge laadpalen zijn uitgerust met type 2 sockets.

Dynamic Power Sharing

Met behulp van Dynamic Power Sharing wordt het beschikbare vermogen verdeeld over het aantal laadpunten. Zo laadt u zo efficiënt mogelijk zonder uw elektriciteitsvoorziening te overbelasten.

Er is eveneens de mogelijkheid om gebruik te maken van Dynamic Power Management. Hier worden de elektriciteitsaansluiting en zijn voorzieningen uitgelezen.

Wanneer er meer voorziening aanwezig is dan wat er statisch ingesteld is, kan dit extra vermogen gebruikt worden voor de laadpalen. Verhoog het aantal laadpunten op uw locatie zonder een dure netverzwaring te moeten ondergaan.

Dynamic Power Management

Dynamic Power Management is een load balancing-oplossing die het vermogen van uw netaansluiting dynamisch verdeelt over uw activiteiten en de EV-laadinfrastructuur. Hierdoor kunt u de laadsnelheid verhogen of het aantal laadpunten vergroten zonder dat u dure wijzigingen in uw netaansluiting hoeft aan te brengen.

 • Optimaliseer uw laadvermogen

  Maak optimaal gebruik van het beschikbare vermogen om meer of sneller elektrische voertuigen op te laden, zonder dure aanpassing van uw bestaande netaansluiting.

 • Management

  Stel uw bedrijfscontinuïteit veilig. Bescherm uw bedrijf tegen stroomuitval door overbelasting, terwijl u tegelijkertijd uw laadinfrastructuur uitbreidt of upgradet.

 • Future-proof

  Wees voorbereid op de toekomst. Maak de weg vrij voor uitbreiding in de toekomst en bereid uw bedrijf voor op de toekomstige laadbehoeften van elektrische voertuigen.

Business Hub
Laadbeheer pakket

U kunt uw volledige EV-laadinfrastructuur op alle locaties gemakkelijk bewaken, beheren en controleren via één centraal platform. Toegang op afstand, tariefbepaling en kostenverdeling stellen u in staat de optimale configuratie voor uw bedrijf in te stellen en maken EV-laadbeheer eenvoudig.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close