“Bij TSG krijg je waar voor je geld. Bovendien verliep de samenwerking heel vlot en was er een goed contact. Ik kan dus spreken van een geslaagde en fijne samenwerking.”

Download hier uw Klean!Fit brochure!

Laat hier uw gegevens achter om de Klean!Star brochure te kunnen openen.
Naam(Required)

Kärcher Klean!Fit in één oogopslag

Benieuwd naar het volledige artikel van garage Goosse?

TSG installeerde een Klean!Fit voor garage Goosse in Bastogne.

Ja, ik ben benieuwd!

Uitstekende wasresultaten én betrouwbaar

Onderdelen en ruim gedimensioneerde motoren die zich al vele malen hebben bewezen en jarenlang succesvol zijn geweest in het dagdagelijkse intensieve werk, garanderen zowel een lange levensduur van het systeem als uitstekende was- en droogresultaten. Aangevuld met praktische en efficiënte wasprogramma’s biedt de Kärcher Klean!Fit een slim totaalconcept met een zeer goede prijs/prestatie-verhouding.

De voordelen van de Kärcher Klean!Fit samengevat

 • Bewezen technologie

  De onderdelen hebben hun kwaliteit en lange levensduur uitvoerig bewezen bij onze professionele klanten.

 • Kostenefficiënt

  Door het uitgekiende ontwerp van de Kärcher Klean!Fit blijven onderhoudskosten beperkt tot een absoluut minimum.

 • Hoge functionaliteit

  Uitstekende was- en droogresultaten bij een lage investering. Praktische extra programma's voor optimale functionaliteit.

 • Compact ontwerp

  Een perfect uitgekiende plaatsing van wasborstels zorgen voor een compacte opbouw die weinig ruimte inneemt.

Specificaties

2000 - 2900 mm
Washoogte
2500 mm
Maximale breedte van het voertuig op spielhoogte
45000 euro
Vanafprijs inclusief installatie

Ford Vilvoorde heeft vertrouwen in TSG!

Ford Vilvoorde kon rekenen op TSG voor het totale verhaal van hun carwashinstallatie. Benieuwd naar de werkzaamheden die wij uitgevoerd hebben?

Ja, ik ben benieuwd!

TSG, uw all-in partner voor uw roll-over

TSG is uw partner in de totaaloplossing voor professioneel wassen. Naast nieuwbouw voorzien we ook in revisie, service en onderhoud van wasinstallaties. Door gebruik te maken van professionele kwaliteitsproducten en materialen staat een optimaal wasresultaat voorop, zodat u een maximaal resultaat kan behalen.

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • Totale ontzorging

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden die voor uw site nodig zijn: ontwerp, voorbereiding, uitwerking, selectie van de juiste componenten, installatie en projectbegeleiding. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een wasoplossing op maat aan!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close