Brandstofpompen voor tankstations

De Quantium serie is ontworpen om u een kwaliteitsoplossing te bieden waarop u kunt vertrouwen, daarnaast zorgt de hoogwaardige kwaliteit voor de laagste cost of ownership beschikbaar op de markt. De serie van verdeelzuilen varieert van instapmodel met één product en één slang, de Quantium 110, tot de top van de reeks met de multiproduct Quantium 510 met tot 5 producten en 10 slangen.
Q310

Q310

De perfecte brandstofpomp voor tankstations

Aantal producten 1-2
Max. aantal slangen 4
Debiet 40/80/130/200
Geïntegreerde betaaloplossing Nee
Geïntegreerde DiaLOG Ja
Q410

Q410

De perfecte brandstofpomp voor grote tankstations

Aantal producten 1-4
Max. aantal slangen 8
Debiet 40/80/130
Geïntegreerde betaaloplossing Ja
Geïntegreerde DiaLOG Nee
Q510

Q510

De perfecte brandstofpomp voor grote tankstations

Aantal producten 1-5
Max. aantal slangen 10
Debiet 40/80/130
Geïntegreerde betaaloplossing Ja
Geïntegreerde DiaLOG Ja
Tokheim Q510

Kenmerken

Media

Tokheims TQC-VGA is een alles-in-een media- en telwerkplatform dat een medium voor effectieve communicatie met uw doelgroep biedt. Schermen stimuleren de klanten om hun gemiddelde uitgaven voor impulsaankopen alsmede voor aanvullende diensten zoals een wasstraat te verhogen, terwijl ze een duidelijke en doeltreffende gids voor de traditionele tankervaring verschaffen. Met een eenvoudig te gebruiken tijdsplanning, kiest u welke presentaties u wilt afdraaien en wanneer.

Uw voordelen aan de pomp:

  • 17inch scherm dat de aandacht trekt met geïntegreerd telwerk
  • Afspelen van videos, afbeeldingen en presentaties mogelijk
  • Geïntegreerde speakers
  • Content kan worden aangepast naar uw services en promoties

Dampretour

Niet alle damprecuperatie oplossingen zijn hetzelfde. Ze variëren qua nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en stroomverbruik. De technologie waarmee ze zijn gebouwd varieert ook sterk. Tokheim is een toonaangevende specialist op het gebied van
damprecuperatie (vapour recovery, VR). Onze porfolio van elektronische VR-oplossingen worden algemeen beschouwd als de meest nauwkeurige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen op de hedendaagse markt.

Wij bieden twee opties voor fase II VR-brandstofpompen: een open-loop oplossing (ECVR-OL) en een zelfkalibrerend systeem (ECVR-SCS). We bieden deze ook als retrofit-kits voor brandstofpompen van Tokheim en externe leveranciers aan.

Vooruitlopend op de toekomstige milieuwetgeving kan een serie geavanceerde VR-applicaties standaard op al onze nieuwe telwerken worden geleverd – en er zo voor zorgen dat er geen extra VR-elektronica nodig is. Dit leidt tot minder componenten, meer ruimte, minder energieverbruik en minder kabels.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close