MobyPay is een unieke betaaloplossing voor tankstations. Laat u technisch ontzorgen door TSG. Via MobyPay wordt een interface opgezet naar het tankstation, de betaalomgeving (autorisatie centrum) en de app. Uw klant selecteert de pomp op zijn smartphone, terwijl hij nog comfortabel in zijn wagen zit. Hij kan daarbij gebruik maken van zowel bank-, krediet-, als tankkaarten. De klant moet alleen maar uitstappen om te tanken.

Wat is MobyPay? Het totaalplaatje in 2 minuten:

To play media on this website, you have to allow marketing cookies
Play video on Youtube

What's in it for me?

De voordelen op een rijtje
  • U trekt nieuwe klanten aan, wat uw omzet verhoogt.
  • De oplossing biedt een unieke ervaring voor uw klant.
  • Ontzorging door TSG: één aanspreekpunt op technisch vlak, u kan zich blijven concentreren op de belangrijke zaken.
  • Klantenbinding; beloon trouwe klanten met een korting of voucher.
  • Mobiel betalen is mogelijk voor zowel bank-, krediet-, als tankkaarten.
  • Koppeling met Fuel POS; alle mobiele transacties verschijnen netjes in uw dagrapporten.
  • Milieubewust want de tickets zijn beschikbaar in de app.
  • Kies zelf hoe uw app eruit ziet. Via onze API interface kan MobyPay moeiteloos geïntegreerd worden in uw eigen app.
  • Ook carwash transacties kunnen via MobyPay behandeld worden. Selecteer een wasprogramma, betaal in-app en laat je auto in de roll-over wassen.

Betaalgemak met MobyPay

Betalen met een smartphone op een tankstation kan heel eenvoudig. In plaats van het gebruik van de bankkaart of tankkaart neemt de klant zijn smartphone en rekent af door het gebruik van de app. Het enige dat u nodig heeft is de mobiele applicatie die geschikt is voor tankstations. Hier komen wij in beeld!

Meer weten?

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden van MobyPay!

Stel uw vraag hier!

TSG is als service- en installatiepartner van tankstations de partij om de introductie van mobiele betaaloplossingen op uw station(s) te vereenvoudigen. Het is onze missie om voor u de nieuwste technologieën beschikbaar te stellen en deze naadloos aan te laten sluiten op de huidige systemen op uw locatie(s). Wilt u vooroplopen en kunnen voorzien in de groeiende behoefte van uw tankende klant? Betalen met een smartphone op uw tankstation is mogelijk dankzij MobyPay.

Hoe werkt het?
Onze technologie - uw gebruikersgemak

TSG heeft de technologie ontwikkeld op het MobyPay Cloud platform, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat de pomp op het juiste moment wordt vrijgegeven en dat betalingen via de desbetreffende autorisatie host verwerkt worden. Vervolgens is de keuze aan u. Wilt u de mobiel betalen functionaliteit integreren in uw eigen app? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op om een integratieproject op te starten.
Accepteert u liever de applicatie van één van onze partners? Ook dat kan! Er zijn inmiddels meer dan 25 mobiele applicaties actief.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close