“Ik ben tevreden over de service. Ik kan zelfs zeggen dat TSG een perfecte service geleverd heeft waarbij wij als klant centraal stonden.”

Beheer uw verschillende laadpunten in één oogopslag

De EVBox Everon-app zorgt ervoor dat u uw laadpunten eenvoudig kunt beheren, optimaliseren en extra inkomsten kunt genereren. Dit allemaal in één oogopslag. Dankzij deze app kunt u uw rendement opvolgen en uw tarieven in één klik aanpassen. Om uw laadpunten te optimaliseren, kunt u via deze app een real-time overzicht opvragen zodat u inzicht krijgt in het laadgedrag en energieverbruik.

Specificaties

 • Veelzijdig

  Dankzij deze DC-lader kan u drie elektrische voertuigen tegelijkertijd opladen. Elk station kan over twee CCS2 kabels beschikken om een veilig en hoog vermogen te leveren.

 • Load balancing

  Verdeel het vermogen en geef voorrang aan elektrische auto’s waarvan de batterij leeg is. Kostenefficiënt laden is dus geen probleem voor deze DC-lader.

 • Veiligheid als prioriteit

  Het kabelbeheersysteem van de EVBox Troniq Modular heeft een bereik tot 4,5 meter en houdt uw laadkabels veilig én van de grond.

 • OCPP-conform

  Elk elektrisch voertuig, ongeacht het merk of type, kan rekenen op de kracht van de EVBox Troniq Modular.

 • LED-verlichting

  Ook ’s nachts worden laadplaatsen druk bezocht. Dankzij de intuïtieve LED-lampjes krijgen EV-bestuurders duidelijke informatie over de laadstatus.

 • Meertalig touchscreen

  Deze DC-lader beschikt over een groot kleuren touchscreen. Bovendien heeft u de keuze uit 20 talen zodat uw klanten het paneel zonder problemen kunnen bedienen.

Hebt u vraag? TSG helpt u graag!

Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja, ik heb een vraag!

TSG, uw all-in partner voor uw laadoplossing

 • 24/7 beschikbaar

  De grote kracht van TSG zit in de service die we kunnen bieden aan onze klanten. Vanwege ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs, kunnen we snel en efficiënt inspelen op eventuele storingen of problemen. We staan 24/7 voor u klaar!

 • Van A tot Z

  TSG levert de infrastructurele werkzaamheden: ontwerp, grond-, elektra- en bekabelingswerken, installatie en inbedrijfstelling van de laadpalen, begeleiding bij keuring, plaatsing van aanrijdbeveiliging. Kortom, wij staan in voor de totale ontzorging!

 • Op maat

  Bij TSG staat onze klant centraal. U heeft de vrijheid om de juiste componenten van onze expertise te selecteren zodat onze diensten het beste aansluiten op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of u nu slechts nood heeft aan een specifiek deel van onze expertise, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden een laadoplossing op maat aan!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close