Helpdesk contract (HD)

Het HD-contract biedt ondersteuning op Helpdesk niveau. U kunt onze helpdesk telefonisch of per e-mail bereiken als u vragen heeft en/of een probleem wilt melden. De helpdesk beantwoordt uw vragen en lost het probleem zo mogelijk op afstand op.

Service No Pumps contract (SNP)

Naast de ondersteuning op Helpdesk niveau biedt dit contract ook service op betaalapparatuur. Als u bijvoorbeeld een fout hebt met uw PIN-pad, zijn de kosten voor dit bezoek en de materialen voor mogelijke vervanging opgenomen in uw contract.

All In Service contract (AIS)

Dit contract verleent de best mogelijke service voor uw station. Het omvat het onderhoud van alle producten op uw site. Wilt u meer informatie? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Eigen onderhoud?
De do's en don'ts

Heeft u eigen technisch personeel? Er is een klein aantal onderhoudswerkzaamheden op de dispensers dat in eigen beheer uitgevoerd kan worden. We verwijzen hiervoor naar onderstaande service bulletins van Dover Fueling Solutions. Neem bij twijfel altijd contact op met onze service om werkzaamheden door onze experts uit te laten voeren.

Service Bulletin_Periodic checks

Service Bulletin_ Dispenser cleaning

Service Bulletin_ Bypass-pressure adjustment

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close