DiaLOG is het eigen, in huis ontwikkelde tankregistratiesysteem van TSG. Het browser-based platform laat je toe om de gehele tankinstallatie te beheren zonder dat installatie van software op een PC nodig is. Ons systeem is geschikt voor installaties met zowel één pomp als meerdere pompen. Desgewenst kan het ook geïntegreerd worden in de pomp zelf. We gaan altijd samen met u op zoek naar de meest geschikte configuratie. Hierbij focussen we op efficiëntie, gebruiksgemak en doorstroming op uw station.

Momenteel hebben we een 400-tal installaties in de Benelux van DiaLOG en daar komen er nog elke dag bij. In 2018 alleen al meer dan 76 in België alleen!

Configuraties

Features

Accijnsrecuperatie

Via de optionele plugin, wordt het zeer eenvoudig om accijnzen op diesel te gaan recupereren.

Het DiaLOG tankregistratiesysteem houdt perfect bij met welke vrachtwagens u hoeveel liter getankt heeft, wat de kilometerstanden zijn en giet dit in een mooi rapport waaruit je kan afleiden welk bedrag u voor een specifieke periode kan terugtrekken.

Gezien de stijging van het accijnstarief (247,61 euro per 1.000 liter in augustus 2018) is het van groot belang om hier gebruik van te maken!

Meer info over het recupereren van accijnzen vindt u op de website van de Federale overheid financiën.

Gelinkte toepassingen op uw station

Zonder twijfel is DiaLOG het meest geavanceerde tankregistratiesysteem beschikbaar op de markt. Naast het aansturen van (meerdere) brandstofpompen, kunnen ook volgende veelvoorkomende zaken op een station gekoppeld worden:

Voorraadbeheer brandstoffen

Qua voorraadbeheer ondersteunt DiaLOG dezelfde functionaliteiten zoals je die zou vinden op commerciële stations, waaronder:

  • Stockvoorraden controleren
  • Alerts laten uitsturen op moment dat je onder je minimumvoorraad zakt
  • Controleren of er zich geen water in je tank bevindt.

Een koppeling tussen het DiaLOG tankregistratiesysteem en ProGauge niveaumeting kan je helpen om beter voorraadbeheer te doen en slimmer brandstoffen aan te kopen en zo geld te besparen.

Aanmelden

DiaLOG ondersteunt tal van mogelijkheden naar aanmelding toe:

  • Contactloze badges: RFID, HID, MiFare, Desfire,…
  • PIN-codes
  • Barcodes
  • Nummerplaatherkenning
  • Smartfuel voertuigherkenning

Een mix van deze aanmeldingsmogelijkheden behoort tot de basisfunctionaliteiten van DiaLOG.

Correct factureren

Indien er op uw site getankt wordt door derden en dit doorgefactureerd wordt, kunnen we het DiaLOG tankregistratiesysteem leveren met een MID certificaat. Daardoor heeft zowel u als uw klant de garantie dat het systeem volledig correct werkt. In combinatie met automatische temperatuurcompensatie op de Tokheim pompen (verplicht in België in geval van verkoop), heeft u alles in handen om dit volledig correct te doen.

DiaHOST

DiaHOST is een oplossing voor klanten met een netwerk aan stations en die ervoor kiezen om hun database bij TSG te hosten. Uiteraard hebben we hier rekening gehouden met alle nodige voorzorgsmaatregelen naar data security toe.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close