Move with TSG

√ Oplossingen op maat

√ Van A tot Z: volledige ontzorging

√ Ook na de installatie kunt u op ons blijven rekenen

√ Toptechniekers

√ Grote betrokkenheid

Wij kunnen dit allemaal wel beweren, maar lees hieronder de enthousiaste bevestigingen van onze tevreden klanten!

Naam
Max. file size: 16 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze klanten aan het woord

Gabriëls "Vanwege hun efficiëntie, prima werk en uitgebreide ervaring, was de keuze voor TSG een evidentie. Zij plaatsten meerdere laadpalen in één dag terwijl andere partijen hier niet in slagen."
TinQ "De vlotte samenwerking, de kwalitatieve tankinstallaties, de vakkennis en bekwaamheid van de technici maken TSG uniek."
Sint-Clara college "Dankzij de goede communicatie werd ik volledig ontzorgd. Bovendien zijn de technici van TSG écht top! Er zijn maar weinig technici te vinden met zoveel ervaring! Het zijn gewoon experts!"
Garage Goosse "Bij TSG krijg je waar voor je geld. Bovendien verliep de samenwerking erg vlot en was er een goed contact. Ik kan dus spreken van een geslaagde samenwerking."
Salar "Het is fijn om ook na de installatie op jullie expertise te kunnen rekenen. Jullie staan altijd onmiddellijk ter plaatse."
Groep Autoveiligheid "Het gepast technisch advies, het probleemoplossend denkvermogen en de gedetailleerde offertes voor de laadoplossingen, maken van jullie een betrouwbare partner."
You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close