Nøgle funktioner

Overholder ISO 22241

AdBlue® kan være ekstremt ætsende og det er grunden til at Tokheim har designet et sæt af special komponenter til vores AdBlue® standere. Vores TQM AdBlue® meter er bredt anerkendt som det mest pålidelige i industrien – det betyder at det set over dets livscyklus virker længere og kræver mindre service. Alle hydrauliske komponenter er blevet testet og valideret for at sikre de overholder ISO 22241 og er brugbare til brug med AdBlue® over hele pumpens livscyklus.

Quantium 510 AdBlue® Combo

Quantium 510 AdBlue® Combo, med fuldt integreret Benzin, Diesel og AdBlue®, er nu udstyret med en innovative 4-active skærm således at samtidige dobbelttransaktioner tillades. Et forbedret design inkludere en brugervenlig skærm for en enkel og hurtig tankningsoplevelse, leverende høj udførsel og øget værdi til din forretning.

Skydedør

AdBlue® er ikke kun ætsende – deter også særdeles temperatur sensitivt og begynder at krystallisere når det kommer i forbindelse med kold luft. Derfor kan det at tanke AdBlue® hurtigt betyde at området omkring standeren kommer til at fremstå uordentlig. Tokheim’s patenterede skydedørs løsning hjælper til at undgå denne udfordring gennem varme-kontrolleret-teknologi, der sikre at du kan have et rydeligt og pænt område for kunderne at tanke i. Det gennemtænkte design er let at bruge, og uden den “klistrede” oplevelse, der typisk forbindes med AdBlue® standere.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close