Project

Smappee laadpalen geïmplementeerd door TSG bij Salar

Zaakvoerder van Salar, Chris Verleye

Een investering in laadpalen? Voor Chris Verleye, zaakvoerder van Salar, stond dit twee jaar geleden al hoog op zijn prioriteitenlijst. Met de ambitie om zijn bedrijf te verduurzamen, besloot hij destijds om te investeren in laadpalen. Hij gaf TSG de opdracht om de eerste Smappee laadpalen te installeren en te implementeren op zijn bedrijfsparking. Gezien de groeiende populariteit van elektrische bedrijfsvoertuigen bij zijn medewerkers, besloot hij nu opnieuw contact op te nemen met TSG om zijn laadinfrastructuur verder uit te breiden. Door de sterke groei van Salar is er een grotere vraag naar laadplaatsen ontstaan. In het interview deelt hij zijn positieve ervaringen met Ontdek TSG Charge en de Smappee laadpalen.

Smappee laadpaal

Duurzaam ondernemen met de juiste laadinfrastructuur

“Na een grondige analyse van verschillende laadpalen viel de keuze op de laadpalen van Smappee”, vertelt Chris Verleye. “We kozen uiteindelijk voor Smappee laadpalen vanwege het Belgische karakter en de nadruk op duurzaamheid. Bovendien is het niet alleen een slimme laadpaal, maar oogt het ook mooi dankzij zijn elegante design.”

Smappee, een trouwe partner van TSG, verwees hem door naar TSG voor de verdere installatie en implementatie van de laadpalen. “Uiteraard is het een complexer verhaal dan alleen maar stroom geven. TSG heeft gezorgd voor de configuratie en de automatische loadbalancing van de tien Smappee laadpalen, zodat iedereen op het einde van de werkdag met een opgeladen elektrische wagen opnieuw de weg op kan.”

Smappee laadpalen met bus TSG

Vertrouwde expertise van TSG

Enkele jaren geleden installeerde TSG Smappee laadpalen voor Salar. Voor Chris Verleye was het een logische keuze om opnieuw met TSG samen te werken. “We hadden al positieve ervaringen met TSG. Destijds verliep de communicatie vlot, schakelden jullie snel en jullie hebben uitstekende kennis van laadoplossingen. Ook met de uitbreiding van de laadpaalinstallatie hebben we dit opnieuw mogen ervaren. Bovendien verloopt de installatie van de laadpalen telkens erg  snel. In één dag waren ze up and running. De impact van de installatie was dus minimaal voor ons,” benadrukt hij.

Naast de installatie en implementatie van de laadpalen biedt TSG ook onderhoud en service aan. We zijn 24/7 beschikbaar voor eventuele storingen of problemen na de installatie. Ook voor Chris Verleye stond TSG steeds paraat. “In het verleden hebben we TSG een paar keer moeten contacteren voor interventies. Bij dringende zaken stonden jullie onmiddellijk ter plaatse en werden de problemen steeds volledig naar wens opgelost. Het is fijn om ook na de installatie op jullie expertise te kunnen rekenen”, voegt hij toe.

Plug and charge met Smappee laadpaal

Plug and charge met de Smappee laadpalen

Met de groeiende populariteit van elektrische bedrijfswagenswagens bij zijn medewerkers was het voor Chris Verleye een logische stap om het aantal laadplaatsen uit te breiden. Bovendien beschikken ze over voldoende capaciteit en zijn ze goed uitgerust om de elektrische wagens van voldoende stroom te voorzien. Op deze manier willen ze hun medewerkers aanmoedigen om elektrisch te rijden en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. De Smappee laadpalen laten toe te werken via het plug and charge systeem, waardoor het proces vrij eenvoudig en toegankelijk is voor iedereen.

Op weg naar een groene toekomst

België zit in een elektrische inhaalrace, waarbij steeds meer elektrische wagens op de weg verschijnen. “Als bedrijf streven wij naar een kleinere ecologische voetafdruk. Dankzij de combinatie van Smappee laadpalen en zonnepanelen kunnen we gemiddeld 3 à 4 elektrische auto’s per dag opladen.”

TSG Charge, de all-in partner voor een laadoplossing op maat!

TSG biedt een breed scala aan laadpalen, perfect afgestemd op de unieke behoeften en wensen van elk bedrijf. Een one-size-fits-all solution? Daar geloven wij niet in. Wij leveren, installeren, implementeren en onderhouden verschillende laadpalen.

Ik heb interesse

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close