Project

Laadoplossing voor drie sites van Groep Autoveiligheid

Groep Autoveiligheid, bekend van de keuringsstations en examencentra, heeft voor drie verschillende locaties in laadoplossingen geïnvesteerd. Zij kozen TSG om hen van de nodige laadinfrastructuur te voorzien. In deze testimonial licht Kristof Marcelis zijn keuze voor TSG en laadpalen van Alfen toe.

Laadoplossing Alfen

De interesse in laadoplossingen

Groep Autoveiligheid is gevestigd in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. In zijn totaliteit bestaan ze uit 20 locaties, waaronder 18 autokeuringsstations en zes examencentra. Met zo’n 700 medewerkers en een ruim aantal bezoekers had Kristof Marcelis, de verantwoordelijke voor infrastructurele en technische projecten, het idee om te investeren in laadoplossingen. “Onze laadoplossingen zijn publiek toegankelijk, wat betekent dat zowel medewerkers als bezoekers kunnen laden”, vertelt Kristof Marcelis.

Laadoplossing Alfen

Van idee tot realiteit: TSG's deskundigheid in laadoplossingen

TSG kreeg de opdracht om voor drie verschillende sites van Groep Autoveiligheid: Geel, Diest en Hechtel-Eksel, Alfen laadpalen te installeren.

  • Levering, installatie en inbedrijfsstelling van 6 dubbele Alfen laadpalen
  • Elektriciteitswerken
  • (Coördinatie van de) civiele werken
  • De plaatsing van wachtbuizen en kabels ter voorbereiding op eventuele uitbreiding
  • Begeleiding bij keuring
Laadsessie van wagen aan Alfen laadpaal

Energize your drive with TSG

Kristof Marcelis had meteen een goede indruk van TSG. “TSG beschikt over een goede technische kennis. Laadoplossingen hebben voor jullie geen geheimen, wat meteen een overtuigende indruk gaf om samen met jullie in zee te gaan. Tijdens onze gesprekken werd deze eerste indruk alleen maar bevestigd. Het gepast technisch advies, het probleemoplossend denkvermogen en de gedetailleerde offertes voor de laadoplossingen, maken van jullie een betrouwbare partner,” licht hij zijn keuze voor TSG toe.

Bij TSG staat de klant centraal en geven we gepast advies zodat de klant met een gerust gevoel het project kan opstarten. Transparantie en een goede communicatie zijn belangrijk tijdens de installatie van laadoplossingen. Op deze manier voelt de klant zich betrokken en is hij steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

“TSG ziet in één oogopslag wat er nodig is en houden zij zich nauwgezet aan de afspraken. Met TSG kom je niet snel voor verrassingen te staan. Ook tijdens de installatie van de laadoplossingen kon ik rekenen op een vlotte communicatie en een aangename samenwerking. Enerzijds heb je de project engineers, Denzell en Joeri, die snel feedback geven en hun woorden kracht bijzetten door uit te voeren wat ze zeggen. Anderzijds heb je de techniekers die hun vak kennen. Tijdens de laadinstallatie werkten ze vlot en proper. Wanneer ze uitdagingen tegenkwamen, werd dit door hen meteen gecommuniceerd en werd er proactief naar een oplossing gezocht. Dit heb ik erg gewaardeerd tijdens onze samenwerking,” benadrukt hij.

Een vooruitzicht op laadoplossingen

Kristof Marcelis is een realist en merkt op dat de elektrische wagens voor particulieren nog relatief duur zijn. “Betaalbare modellen zijn nodig om de EV-toekomst te stimuleren.” Hij is er wel van overtuigd dat het traject voor een groter publiek nog zal volgen. Bedrijfswagens daarentegen hebben volgens hem al een sterke piek gekend. “Deze piek zal nu wel stagneren, maar zeker niet afnemen.”

TSG Charge, de all-in partner voor een laadoplossing op maat!

TSG biedt een breed scala aan laadoplossingen, perfect afgestemd op de unieke behoeften en wensen van elk bedrijf. Een one-size-fits-all solution? Daar geloven wij niet in. Wij leveren, installeren, implementeren en onderhouden verschillende laadoplossingen.

Ik heb interesse

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close