Geef uw klanten een oplaadmogelijkheid

Het installeren van laders in hotels, restaurants, stadions, winkelcentra, bioscopen & supermarkten zal bijdragen aan het spelen van een sleutelrol in het voldoen aan de publieke laadvraag van EV rijders. TSG begrijpt wat de juiste oplossing is die uw bedrijf nodig heeft voor uw specifieke EV klantenbestand. Dit resulteert in een geïnstalleerde laadinfrastructuur die gemakkelijk te gebruiken is, populair is en de klantenervaring en het imago van uw locatie positief verbetert.

Word een bekende EV-locatie

Onderscheid uw merk, verbeter de ervaring van uw klanten en neem een stap voor op de concurrentie door mogelijkheden te bieden om op te laden terwijl uw klanten gebruik maken van uw diensten. EV rijders zijn loyaal aan goede oplaadervaringen; als u de uwe goed heeft, dan zal repeat business blijven komen!

FEIT: EV-bestuurders blijven langer!

Of u nu een restaurant, een supermarkt of een golfbaan bezit, het is algemeen bewezen dat klanten die kunnen inpluggen wanneer ze uw locatie bezoeken, langer blijven en meer geld uitgeven tijdens het gebruik van oplaadfaciliteiten. Verbeter uw bedrijfsimago en verhoog het rendement door het installeren van opladers. Voor meer informatie hierover, vraag het TSG!

Enkele veelgestelde vragen over publiek laden

Kan ik de systeeminstellingen na de installatie gemakkelijk wijzigen?
Ja, dat kan. Natuurlijk blijft de hardware, de verbinding enzovoorts hetzelfde. Maar als u wilt stoppen of beginnen met het aanrekenen van kosten aan uw klanten voor uw dienst, of als u uw dienst wilt uitbreiden met gratis opladen voor alleen geselecteerde bezoekers, dan kunt u dat gemakkelijk doen.

Is een openbare oplader altijd een betaalde dienst?
Nee, dat hoeft niet. Het is aan u of u uw bezoekers wil laten betalen voor het opladen van hun elektrische voertuig.

Is een publieke oplader altijd een betalende dienst?
Nee, dat hoeft niet. Het is aan u of u uw bezoekers wil laten betalen voor het opladen van hun elektrische voertuig.

Kan ik de instellingen van het systeem gemakkelijk wijzigen na de installatie?
Ja, dat kan. Natuurlijk blijft de hardware, de aansluiting enzovoorts hetzelfde. Maar als u er de voorkeur aan geeft om uw klanten niet langer of juist wel te laten betalen voor uw service, of als u uw service wilt uitbreiden met gratis opladen voor alleen geselecteerde bezoekers, dan kunt u dat eenvoudig doen.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close