Geef uw klanten een geschikte laadoplossing

Een laadpaal op openbare locaties geeft EV-rijders de mogelijkheid om te laden terwijl ze de wagen verlaten. TSG ondersteunt uw bedrijf bij het nemen van strategische en toekomstbestendige beslissingen. Elektrisch rijden moet voornamelijk makkelijk zijn. Een duurzame laadinfrastructuur die snelle betalingen, eenvoudig beheer en efficiënt laden mogelijk maakt. Kortom een betere klantbeleving en productiviteit!

Word een populair EV-laadstation

De toekomst is elektrisch. Wees voor op de concurrentie en biedt geschikte laadoplossingen terwijl klanten gebruik maken van uw diensten, ongeacht of voertuigen kort of iets langer stilstaan. EV-rijders blijven trouw aan een goede oplaadervaring!

FEIT: EV-bestuurders blijven langer!

Of u nu een restaurant, supermarkt of golfbaan bezit, het is algemeen bewezen dat klanten die kunnen opladen wanneer ze uw locatie bezoeken, langer blijven en meer geld uitgeven. TSG adviseert u over de juiste laadoplossing die het beste past bij uw behoeften en die van uw klanten. Contacteer TSG.

Enkele veelgestelde vragen over publiek laden

Kan ik de systeeminstellingen na de installatie eenvoudig wijzigen?
Een systeeminstelling kan u eenvoudig wijzigen. De hardware, aansluiting, … blijven hetzelfde. Maar als u er de voorkeur aan geeft om uw klanten niet langer of juist wel te laten betalen voor uw service, of als u uw service wilt uitbreiden met gratis opladen voor alleen geselecteerde bezoekers, dan kunt u dat eenvoudig doen.

Is een openbare oplader steeds een betaalde dienst?
Deze keuze ligt bij u. U bepaalt of u uw bezoekers al dan niet wil laten betalen.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close