Een elektrische toekomst voor de werkplek

Naarmate de vraag naar elektrische voertuigen toeneemt rijden er meer mensen elektrisch en groeit ook de behoefte aan voldoende laadpalen. Door laadpalen op het werk te installeren zullen meer werknemers de overstap naar elektrisch rijden durven maken.

De overstap naar EV aanmoedigen

Het faciliteren van laadpalen op het werk maakt het leven van uw werknemers een stuk makkelijker. De werkdag is een perfecte mogelijkheid om een elektrische auto op te laden. s’Ochtends gebruikt men de auto om groener naar zijn werk te pendelen en s’avonds rijdt men met een opgeladen auto naar huis. Laden op het werk is de populairste laadlocatie voor elektrische auto’s.

Laden op het werk

Laadpalen op het werk maken deel uit van uw duurzame bedrijfsstrategie. Met de slimme laadoplossingen van TSG kunt u een beheersysteem aansturen: meerdere laadpalen op verschillende locaties beheren, laadtarieven instellen, de energie-efficiëntie verhogen, verbinding maken met lokale hernieuwbare energiebronnen, automatisch factureren en compensatie of rapportage stroomlijnen.

Door het faciliteren van laadpalen op het werk zet u in op duurzaamheid. De ecologische voetafdruk van uw bedrijf zal verkleinen en de mobiliteit naar een emissievrije uitstoot versnellen. Laden op de werkplek moedigt de milieubewuste werknemer aan.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close