Aan de babbel met technieker, Sören

Technieker Sören in zijn TSG-van.

"Het is dan ook de job van mijn leven"

Onze technieker, Sören Van Varenbergh, werkt al drie jaar voor TSG. Het herstellen van betaalsystemen en pompen behoren tot zijn dagelijkse taken. Voor Sören was dit nieuw, maar dankzij de opleidingen door ervaren collega’s werd hij al snel een krak in zijn vak.

"Ik voelde me meteen welkom"

Nog voor het sollicitatiegesprek had plaatsgevonden, was Sören verkocht aan TSG. De flexibiliteit en het vertrouwen dat TSG uitstraalt, apprecieerde hij enorm. “Ik herinner me het sollicitatiegesprek nog alsof het gisteren was. Ik was toen nog werkzaam voor een andere werkgever. Aangezien ik op een behoorlijke afstand van het TSG-hoofdkantoor woon, was het voor mij niet evident om na een werkdag te solliciteren. Voor de servicemanagers van TSG, Griet en Carl, was dit geen enkel probleem. Ze stelden voor om het sollicitatiegesprek op een zaterdag door te laten gaan. Ik voelde me meteen welkom omdat ze zich wilden aanpassen en het de moeite waard vonden om op een zaterdag met mij rond de tafel te gaan zitten.”

Technieker TSG bespreekt met collega de mogelijke opties.

"Iedere dag is anders!"

Sören ontvangt een dag op voorhand de locaties waar hij werken moet uitvoeren. Iedere ochtend vertrekt hij met zijn eigen bestelwagen naar de klanten. Eenmaal aangekomen, voert hij een herstelling uit. “Iedere dag is anders, de éne dag werk je binnen, de andere dan weer buiten. Het kan ook wel eens gebeuren dat mijn planning volledig wordt aangepast omdat er een noodinterventie is binnengekomen. Wanneer dit gebeurt, moet ik snel schakelen, maar dat vind ik juist zo tof aan mijn job,” benadrukt onze technieker, Sören.

Technieker werkt in TSG van

"Ik kan altijd op hulp rekenen van collega's"

Dagelijks herstelt Sören betaalsystemen en pompinstallaties. Tijdens deze werken loopt hij af en toe wel eens tegen een probleem aan. “Ik haal veel energie uit het oplossen van een probleem. Het is altijd fijn wanneer er iets lukt en dat de klant je werk apprecieert.”

Doorheen zijn werkdag zit Sören vaak alleen op de baan. “Je zou kunnen denken dat het een eenzame job is, maar dat is het niet. Ik kan altijd op de hulp rekenen van mijn collega’s,” benadrukt Sören tijdens het gesprek. Wanneer een storing wat complexer is en hij niet meteen een oplossing vindt, belt hij steeds naar zijn collega’s. “Het is fijn om ook vanop afstand hulp en steun te krijgen van hen.”

"Het personeelsfeest is er bonk op met een toffe sfeer en lekker eten"

Sören kan ook naast de werkvloer genieten van toffe activiteiten die de personeelsvereniging organiseert; van een heerlijke barbecue tot een nieuwjaarsborrel of een uitje naar een pretpark. “Het zijn kleine dingen die het groepsgevoel versterken en die ervoor zorgen dat je je collega’s nog beter leert kennen.”

Het personeelsfeest staat ook ieder jaar op de kalender en is een evenement waar Sören telkens weer naar uitkijkt. “Dat is er gewoon altijd bonk op; de toffe sfeer, het lekkere eten, de muziek, de locatie …. Het is altijd een topfeest waar achteraf nog veel over gelachen en gepraat wordt.”

Uit dit gesprek concluderen we dat Sören na drie jaar nog steeds een gemotiveerde technieker is en zijn werk met hart en ziel doet. De behulpzame collega’s, de variatie, de uitdagingen en leuke activiteiten zorgen ervoor dat Sören met plezier naar zijn werk vertrekt. “Het is dan ook de job van mijn leven”, roept Sören enthousiast.

Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Bekijk dan zeker onze vacatures!

Ja, ik wil deel uitmaken van TSG!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close