TSG markedsfører brændstofstyringssystemet DiaLOG fra ProFleet. Det er en browser-baseret platform, der tillader dig at styre dit brændstof og udstyr fra en hvilken som helst computer uden behov for at installere software. Du kan vælge en fritstående terminal til at kontrollere flere standere, eller få en standerintegreret løsning. DiaLOG er installeret i mere end 70 lande og understøtter over 20 sprog.

Nøgle egenskaber

Forbindelse

DiaLOG er et af de mest avancerede brændstofstyringssystemer i industrien. Det arbejder som en rigtig site controller og man kan tilslutte de fleste af de øvrige produkter, der normalt findes på en forplads, som standere, niveaumåleudstyr, porte, bilvask og kamera-systemer. Hvor der er behov for det kan der autoriseres med den samme id på de forskellige produkter.

Vådlagerstyring

DiaLOG understøtter det samme brede spektrum af funktioner du vil forvente på en større tankstation. Du kan se dit lager niveau, modtage automatiske alarmer når du er ved at løbe tør eller når der er en levering kan du foretage en brændstofafstemning, hvis du har niveaumåling installeret. Større netværk, der bruger millioner af liter brændstof hvert år, vil kunne få gavn af også at have Fairbanks vådlager overvågning på deres stationer.

Autorisation

DiaLOG programmet understøtter som standard alle ID’er fra PIN, kosteffektive tags og kort til stregkodelæsere, nummerpladegenkendelse og AVI. Du kan let opdatere systemet når der er udviklinger, uden at du skal skifte DiaLOG terminalen.

MID

For at kunne sælge brændstof til f.eks. en nabo anbefaler TSG at man overholder mål og vægt standarder (som det er krav på tankstationer). DiaLOG er et af de meget få brændstofstyringssystemer, der er MID certificeret.

DiaHOST

DiaHOST er hosting løsningen for DiaLOG. I stedet for at lagre transaktionsdata på et lokalt netværk bliver data gemt i skyen. Det er sikkert (HTTPS) og reducerer de samlede omkostninger, mens det tillader en mere effektiv (remote) support.

Brændstofstyring

Den arbejder som en rigtig site controller og man kan tilslutte de fleste af de øvrige produkter, der normalt findes på en forplads, som standere, niveaumåleudstyr, porte, bilvask og kamera-systemer. Hvor der er behov for det kan der autoriseres med den samme id på de forskellige produkter.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close