Transpro beurs op 29 en 30 mei

Onze oplossingen

TSG stond 29 en 30 mei op de Transpro beurs waar we verschillende demonstraties gaven van onze producten, waaronder onze laad– en wasoplossingen. De eerste dag op Transpro mochten we Alexander De Croo en Vincent Van Quickenborne verwelkomen op onze stand. Zij maakten kennis met onze producten, waaronder ons innovatief betaalsysteem, ChargePay. Deze betaaloplossing is geschikt voor laadsessies en kan aan meerdere laadpunten gekoppeld worden. Bovendien accepteert ChargePay een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder laadpassen, tank-, bank- en kredietkaarten.

Daarnaast lieten wij de transport en logistieke sector kennis maken met ons LOGmaster assortiment voor een vlotter brandstof- en fleetmanagement. De LOGmaster maakt het mogelijk om alle apparatuur op een wagenparkdepot te monitoren. Naast het beheer van traditionele brandstoffen, omvat het ook oplossingen voor het management van laadpalen, CNG- of LNG-dispensers en wasinstallaties.

Hartelijk dank aan iedereen die ons bezocht heeft tijdens Transpro 2024!

Bent u er niet geraakt en wilt u meer weten over onze innovatieve en duurzame oplossingen in de transportsector? Neem dan contact met ons op!

Een terugblik op Transpro

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close