TinQ – “Het is niet voor niets dat we al 15 maal gekozen hebben voor TSG.”

Het begin van TinQ

TinQ, een Nederlandse keten van tankstations, deed in 2021 haar intrede in België. Onlangs opende ze haar vijftiende en zestiende tankstation in Herentals en Lille. Doorheen de jaren heeft TSG een sleutelrol gespeeld in deze transformatie.

TSG stond mee aan de wieg van de verschillende TinQ-locaties. In samenwerking met Stefan Claes, manager van TinQ België, hebben wij meegewerkt aan 15 TinQ-locaties. Tijdens de verschillende projecten stonden wij in voor de installatie van nieuwe pompen, betaalterminals en Fuel POS, leidingwerken en elektriciteitswerken.

De klant aan het woord

Stefan Claes was vanaf onze eerste werkzaamheden overtuigd van onze expertise. “Het is niet voor niets dat we al 15 maal gekozen hebben voor TSG. De vlotte samenwerking, de kwalitatieve tankinstallaties en de vakkennis en bekwaamheid van de techniekers maken TSG uniek.”

Stefan benadrukt dat je ook na de installatie op TSG kan blijven rekenen. “Wanneer ik tegen een probleem aanloop of vragen heb, kan ik steeds terecht bij de helpdesk van TSG. Ze zijn 24/7 beschikbaar en ondersteunen de klant waar nodig. Ook de sales-afdeling is steeds bereikbaar. Het is fijn om zo’n persoonlijk contact te hebben.”

Dank aan Stefan Claes en TinQ voor het vertrouwen in TSG. Natuurlijk hopen wij dat er nog vele projecten mogen volgen in de toekomst.

Ontdek onze turn-key oplossingen voor uw tankstation!

TSG Retail biedt turn-key oplossingen voor elk type tankstation, van kleine onafhankelijke retailers tot grote oliemaatschappijen. Wij bieden een uitgebreid gamma van producten en diensten aan om u te ondersteunen, zowel op het voorterrein als in de shop.

Meer info

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close