Meet the team – Wouter Bens

Hoe zou je je rol binnen TSG kunnen omschrijven?
Als sales engineer ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klanten van TSG. In mijn geval zijn deze klanten particuliere tankstations en bedrijven in Vlaanderen. Ze kunnen bij mij terecht voor al hun vragen; tijdens de bouw van een volledig nieuw tankstation, tot een kleine uitbreiding of vernieuwing. Uiteraard hoort het informeren en adviseren van onze klanten over alle nieuwigheden en ontwikkelingen binnen TSG daar ook bij. Ik denk dan aan elektrisch laden, onze Charlie cloudoplossing of carwash installaties en nog veel meer.

Wat is je achtergrond?
Voordat ik startte bij TSG was ik actief als sales en accountmanager in de marketingwereld. Aan sales ervaring dus geen gebrek, maar de sectoren waarin TSG actief is, waren mij wel nieuw. Dit was dan ook aan het begin wennen, maar het fijne aan TSG is wel dat je omringd wordt door enorm veel kennis. Je kan steeds rekenen op een team van experts in hun vakgebied en staat er dus nooit alleen voor!

Wat vind je leuk aan het werk bij TSG?
De vele ontwikkelingen en veranderingen in de markt zorgen er voor dat TSG als bedrijf ook continu moet evolueren en innoveren. Als werknemer wordt je daardoor automatisch uitgedaagd om mee te groeien en steeds het beste uit jezelf te halen.
Die uitdaging, in combinatie met de fijne collega’s en klanten, maken het werk bij TSG leuk.

Welke laatste ontwikkelingen zie je binnen jouw branche de laatste tijd?
In deze concurrentiële sector merk ik dat uitbaters van tankstations meer en meer op zoek zijn naar manieren om zich te onderscheiden van de concurrentie om zo klanten te winnen. Het gaat verder dan enkel de verkoop van brandstof: hun uitdaging bestaat er in hun zaak efficiënt te runnen en tegelijkertijd een meerwaarde te bieden aan hun klant. Ze zijn echt op zoek om klanten te binden.  Digitalisering en automatisering spelen hierin vaak een belangrijke rol, denk maar aan contactloos of mobiel betalen, zelfscankassa’s en tank-apps.  Maar ook via cross-selling en het aanbieden van extra diensten of producten als elektrische laadinfrastructuur, alternatieve brandstoffen, een mooi shop, carwash.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, reizen, eten en drinken met vrienden, maar ook leuke uitstapjes samen met het gezin.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close