Blijf in beweging richting de toekomst

Nu het verbod op brandstofauto’s in gans Europa toeneemt zal uw wagenpark er straks anders uitzien.

De overgang naar elektrisch rijden is in volle gang. Wij leveren laadpalen en services die passen bij uw bedrijfsvoering. Met onze expertise in brandstofdistributie, betrouwbare laadoplossingen en de commerciële vlootindustrie helpen wij u bij de overgang naar elektrisch rijden!

Busdepots

Elektrische bussen zijn een populair antwoord op stedelijke en openbare mobiliteitsuitdagingen. Door inzicht te krijgen in uw wagenpark, de dienstpatronen, de routing en bijhorende laadbehoefte ontwerpen wij een passende laadoplossing op maat voor uw busdepots.

Last Mile logistiek

TSG Charge ontwerpt samen met u de ideale laadoplossing voor uw elektrische wagenpark. Oplossingen die gericht zijn op de laadbehoefte van uw wagenpark om op vaste tijdstippen op te laden. Optioneel leveren wij intelligente oplossingen zoals Dynamic Load Management om u te helpen uw elektrische belasting op het terrein te beheersen bij onvoldoende netcapaciteit.

Autoverhuur

Elektrisch rijden wint aan populariteit. Als u investeert in elektrische huurauto’s moet u de eindklant, de bestuurder ook duidelijk informeren. Hoe werkt opladen? Waar staan oplaadpalen? TSG geeft u antwoorden en vergemakkelijkt de overgang naar elektrisch rijden. Wij helpen je op weg!

Taxi plaatsen

Verbeter de werkervaring van uw taxichauffeurs met soepeler rijden, minder lawaai, meer technologie en blijere klanten – Go Electric! TSG werkt met u samen om inzicht te krijgen in de rittenschema’s, uw wagenpark, uw specifieke laadbehoefte. Onze laadpalen en services zorgen ervoor dat uw elektrische voertuigen blijven rijden!

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close