Blijf in beweging richting de toekomst

Nu in heel Europa het overheidsbeleid toeneemt om het gebruik van voertuigen met verbrandingsmotoren in stedelijke gebieden te beperken, zal de omschakeling van uw wagenpark naar elektrisch uw bedrijf toekomstbestendig maken en is het financieel haalbaar vanuit een TCO-perspectief. Met onze expertise in brandstofdistributie, EV-laders en de commerciële vlootindustrie kunnen wij uw vloot helpen bij de overgang naar elektrisch rijden!

Bus depots

Met minder vervuiling (zowel geluid als uitstoot), worden elektrische bussen een populair antwoord op stedelijke en openbare mobiliteitsuitdagingen. Door inzicht te krijgen in uw dienstpatronen, routing en dagelijkse afstanden, kan TSG een elektrificatie-oplossing op maat creëren voor elk van uw depots die ervoor zorgt dat de geleidelijke overgang van brandstof naar elektriciteit op de meest optimale manier wordt beheerd.

Last Mile logistiek

TSG Charge zal met u samenwerken om de ideale oplossing te ontwerpen om uw nieuwe vloot van bestelwagens in staat te stellen terug te keren naar de basis en op vaste tijdstippen op te laden. Wij kunnen u helpen bij het leveren van intelligente oplossingen zoals Dynamic Load Management om u te helpen de elektrische belasting op uw terrein te beheersen, vooral wanneer uw wagenpark groeit.

Auto verhuur

Als u investeert in een elektrische voertuig die uw klanten kunnen huren, hebt u een oplossing nodig waarmee u zowel de bestaande als de nieuwe brandstofbehoeften van uw fleet kunt beheren. Er moet ook worden nagedacht over de oplossing voor de eindklant, de bestuurder. Waar laden ze op? Hoe laden ze op? TSG heeft de antwoorden op deze vragen om uw overgang naar EV te vergemakkelijken.

Taxi plaatsen

Verbeter de werkervaring van uw taxichauffeurs met soepeler rijden, minder lawaai, meer technologie en blijere klanten – Go Electric! TSG werkt met u samen om inzicht te krijgen in de ploegendienstpatronen, uw wagenpark en hun specifieke laadbehoeften, zodat uw taxivloot te allen tijde beschikbaar is.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close