Petrochemie (industrie)

In de petrochemische industrie heeft TSG verschillende projecten uitgevoerd, en dat is niet voor niets! TSG beschikt over een gemotiveerd team van specialisten, zoals engineers, projectleiders en installatie- en servicemonteurs. Samen zorgen wij ervoor dat uw project optimaal wordt gerealiseerd. Als opdrachtgever heeft u een centraal en vast aanspreekpunt, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Tijdens het gehele project houden wij nauw contact met u als opdrachtgever. We treden met u in overleg en houden u goed op de hoogte van de (project)vorderingen. Communicatie is het sleutelwoord! Niet voor niets presenteren wij telkens weer de beste technische oplossingen welke geheel voldoen aan de meest recente geldende wet- en regelgeving.

Wij kijken naar de lange termijn en houden van ontwerp tot realisatie een toekomstbestendige oplossing voor ogen. Dit uiteraard tegen een aantrekkelijk prijs waardoor uw installatie snel de hoogst mogelijke beschikbaarheid heeft. Natuurlijk nemen we hierbij ook service en inspectie mee.

TSG is gespecialiseerd in onderstaande Petrochemie disciplines

  • Advies, ontwerp en vergunningen
  • Meet- en regeltechniek
  • Beoordeling, inspectie en wettelijke keuringen installatie
  • Blending van vloeistoffen

Meer informatie? Neem contact op!