Het volledige EV-pakket aanbieden

Wij maken lange afstandsritten met een EV mogelijk met onze snellaadoplossingen die uw klanten toelaten op te kunnen laden. TSG heeft meer dan vier decennia ervaring in het bouwen van oplossingen voor energiedistributie voor bestuurders (tankstations, gas & elektriciteit) en is de Europese leider in het leveren van snelle laadoplossingen met een hoog vermogen.

TSG biedt laadpalen die passen bij de parkeerduur van voertuigen op uw locatie en de reisafstanden van uw klanten. Laden voor een langere periode gedurende de dag of nacht, of ultrasnel bijladen tijdens een korte stop. Met meer dan 4 decennia ervaring in energiedistributie is TSG de Europese leider in het bieden van snelle laadoplossingen met een hoog vermogen.

Laadoplossingen AC en DC laden

TSG Charge levert een groot assortiment van oplossingen via onze partners, zodat u de juiste oplossing voor nu kunt bouwen. Al onze partners bieden iets unieks aan.

TSG Charge biedt een breed assortiment AC en DC laadoplossingen via onze partners.
Laadpalen voor iedere situatie met een passende laadoplossing voor uw bedrijfsvoering.

Onze partners:

Integratie met bestaande systemen

Heeft u een tankstation met een reeds geïnstalleerde Tokheim FuelPOS? Wilt u de FuelPOS op uw laders aansluiten? Geen probleem!

TSG heeft met onze partner, Dover Fueling Solutions, samengewerkt om de interface tussen de FuelPOS & EV-laadsystemen te creëren – zodat uw klanten een ongewijzigde ervaring hebben tijdens hun bezoek aan uw station.

Uw klanten genieten een probleemloze ervaring tijdens hun bezoek aan uw station.

Betalingen, prijsaanpassingen, prijsmodellen, alles kan ingesteld worden voor EV klanten in de FuelPOS.

Verhoog uw klantenbinding

EV-laders zullen meer klanten aantrekken, en een ander soort klanten: EV rijders. EV rijders zullen waarschijnlijk meer tijd doorbrengen op uw locatie! Terwijl ze wachten tot hun auto is opgeladen om hun volgende bestemming te bereiken, zullen ze uw winkel bezoeken voor een lekkere verfrissing, drankjes en andere producten. Het vergemakkelijken van het opladen van EV’s zal dus het klantenbezoek en de dagelijkse verkoop stimuleren.

De transitie naar elektrisch rijden trekt een ander soort klanten aan: EV-rijders
EV-rijders zullen meer tijd doorbrengen op uw locatie. Een duurzame laadinfrastructuur die snelle betalingen en efficiënt laden mogelijk maakt zal het klantenbezoek en de dagelijkse verkoop stimuleren.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close