Het volledige EV-pakket aanbieden

Wij maken lange afstandsritten met een EV mogelijk met onze snellaadoplossingen die uw klanten toelaten op te kunnen laden. TSG heeft meer dan vier decennia ervaring in het bouwen van oplossingen voor energiedistributie voor bestuurders (tankstations, gas & elektriciteit) en is de Europese leider in het leveren van snelle laadoplossingen met een hoog vermogen.

Laadoplossingen AC en DC laden

TSG Charge levert een groot assortiment van oplossingen via onze partners, zodat u de juiste oplossing voor nu kunt bouwen. Al onze partners bieden iets unieks aan.

Onze partners voor laadproducten zijn de volgende:

Integratie met bestaande systemen

Heeft u een tankstation met een reeds geïnstalleerde Tokheim FuelPOS? Wilt u de FuelPOS op uw laders aansluiten? Geen probleem!

TSG heeft met onze partner, Dover Fueling Solutions, samengewerkt om de interface tussen de FuelPOS & EV-laadsystemen te creëren – zodat uw klanten een ongewijzigde ervaring hebben tijdens hun bezoek aan uw station. Betalingen, prijsaanpassingen, prijsmodellen, alles kan ingesteld worden voor EV klanten in de FuelPOS.

Verhoog uw klantenbinding

EV-laders zullen meer klanten aantrekken, en een ander soort klanten: EV rijders. EV rijders zullen waarschijnlijk meer tijd doorbrengen op uw locatie! Terwijl ze wachten tot hun auto is opgeladen om hun volgende bestemming te bereiken, zullen ze uw winkel bezoeken voor een lekkere verfrissing, drankjes en andere producten. Het vergemakkelijken van het opladen van EV’s zal dus het klantenbezoek en de dagelijkse verkoop stimuleren.

You are using an outdated browser . Please upgrade your browser to improve your experience.

To upgrade your browser we refer you to:

browsehappy.com Close